Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 25051 tot 25055
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Goud en zilver report (Week 46)

Afgelopen week ging vooral de zilverprijs verder onderuit, terwijl goud een kleine daling liet zien. Geruchten over tapering, de afbouw van het stimuleringsprogramma van de Federal Reserve, drukten de prijzen van goud en zilver omlaag. Het laatste nieuws uit de goudmarkt en de zilvermarkt leest u iedere zondag op Marketupdate.

Bron: parool.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Portugal lokt huizenkopers met 'gouden visum'

Met behulp van het lokkertje wist Portugal tot nu toe 200 miljoen euro aan huizentransacties te realiseren. Naar verwachting loopt dat op tot 300 miljoen over heel 2013. Volgens vastgoedadviseur Cushman&Wakefield is er in 2012 in de hele Portugese vastgoedsector 250 miljoen euro geïnvesteerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Piloten Brussels Airlines dreigen met staking morgen

De piloten van Brussels Airlines zullen morgen wellicht vanaf 5.30 uur het werk neerleggen. Dat meldt de RTBF. De vakbonden dienden vrijdag een stakingsaanzegging in nadat donderdag een verzoeningsvergadering met de directie niet het verhoopte resultaat opleverde. Normaal gezien duurt het dan minimaal zeven dagen vooraleer er gestaakt kan worden, maar daar lijken de piloten volgens RTBF geen rekening mee te houden. "Wij zijn verrast. Wij dachten dat wij goed nieuws hadden voor de piloten", zegt Geert Sciot, woordvoerder van Brussels Airlines.

Bron: bitkoers.nl
Geplaatst: zondag 17 november 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 17 november 2013

De week vooruit

De recordreeks op Wall Street weet van geen wijken. De agenda is schaars gevuld aankomende week. Woensdag lijkt de belangrijkste dag voor beleggers te worden.