EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25051 tot 25055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Er komt steeds minder sloopgoud uit de VS

Het aanbod van sloopgoud uit de VS is in 2012 meer dan gehalveerd ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook in het afgelopen jaar viel het aanbod lager uit dan een jaar eerder. In de eerste tien maanden exporteerde de VS slechts 121 ton aan sloopgoud, terwijl dat tussen 2007 en 2011 nog minstens 600 ton per jaar was.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Miljonair: Helft van de wereld in armoede? Fantastisch!

Trok u ook grote ogen toen u hoorde dat de 85 rijksten even vermogend waren als de armste helft van de wereldbevolking? Dan zal u zich nu zeker voor het hoofd slaan als u de reactie van Kevin O'Leary hoort. "Fantastisch toch?", aldus de Canadese zakenman in zijn eigen economisch programma 'The Lang and O'Leary Exchange'. Handig weetje vooraf: zijn vermogen wordt geschat op 300 miljoen dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

We willen niet betalen voor de fouten van de banken

Overal in Europa moet de gewone man en vrouw de waanzin van de financiële wereld betalen via drastische bezuinigingsplannen. Noch Europa, noch de lidstaten hebben de markten, die hen gegijzeld houden, kunnen of willen reguleren. Maar  bezuinigingen gaan ten koste van koopkracht en leiden naar meer ongelijkheid. De armoede explodeerde. De werkloosheid blijft dramatisch hoog. De groei gaat in neerwaartse spiraal. Ons verarmen is geen oplossing. We willen niet betalen voor de fouten van de banken.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

"3,5 miljard mensen in armoede is fantastisch nieuws"

Volgens zakenman en investeerder Kevin O'Leary is het fantastisch nieuws dat er zoveel mensen in armoede leven. "Ze zullen allemaal inspiratie halen uit de top 1% van rijkste mensen en zullen hard werken om dat doel te bereiken"

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Wat uw beleggingsfonds werkelijk doet met uw geld

Fondsbeheerders verzinnen de meest gekke namen voor hun beleggingsfondsen. Als belegger ziet u door de bomen het bos niet meer. Maar wat zijn de ware intenties achter alle mooie woorden die fondsbeheerders gebruiken?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs