Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 25051 tot 25055
Bron:
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Nikola Tesla Institute gaat gratis elektriciteit leveren

Nikola Tesla Institute gaat gratis elektriciteit leveren

De energiebedrijven bezitten 99 procent van de markt, maar overal verschijnen nu coöperaties die strijden tegen de ‘economie van fossiele brandstoffen’.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Het volgende bankenschandaal dient zich aan, ditmaal in Duitsland

Duitse banken hebben voor miljarden euro’s aan belastingen ontdoken door twijfelachtige effectentransacties.

Onder meer HypoVereinsbank maakte volgens de krant de afgelopen jaren gebruik van een constructie die ervoor zorgde dat er meer belasting werd ontvangen bij aandelendeals dan er werd betaald.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Zeepbel op Wall Street? Geen sprake van!

Is er sprake van een zeepbel op de beurzen? Een logische vraag gezien de langjarige koersrally. Het antwoord krijgt u van enkele Wall Street veteranen.

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat Larry Fink een onvervalste stier is. De CEO van BlackRock argumenteert al geruime tijd dat beleggers in aandelen belegd moeten blijven. Hij pleit zelfs voor volbelegd zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Het is tijd om Bitcoin heel serieus te nemen

Het is Boston gelegen Circle Internet Financial Inc. heeft vorige week $ 9 miljoen opgehaald om zijn project te financieren. Oprichter Jeremy Allaire heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij het bouwen van internet platformen en bracht al video platform Brightcove naar de beurs. Nu wil hij van Circle een Bitcoin-succes maken, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

BAE wil 1.775 banen schrappen op scheepswerven

Het Britse defensiebedrijf BAE Systems kondigt vandaag aan dat het zijn personeelsbestand wil afbouwen met 1.775 werknemers. BAE zal de banen tegen 2016 schrappen op zijn scheepswerven in Groot-Brittannië. Het bereikte daarover een akkoord met het ministerie van Defensie.