EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25056 tot 25060
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Bitcoins door veel beleggers gebruikt om goud en zilver mee te kopen

Terwijl de discussie rond bitcoins nog in volle hevigheid woedt, kan de digitale ‘munt’ toch enkele opmerkelijke succesjes boeken. Ondanks de opkomst van een aantal concurrenten, met Litecoin voorlopig als meest bekende, blijft Bitcoin toch de meeste aandacht naar zich toetrekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Goudmijnen naderen bodem

Goudmijnen worden over dezelfde kam geschoren als de goudprijs, maar terwijl er voor de goudprijs technisch gezien nog ruimte is om verder te dalen - lijken de goudmijnen op een bodem af te stevenen. Het is dan ook belangrijk om een onderscheid te maken, het is niet omdat de goudprijs daalt - dat goudmijnen ook moeten dalen. Historisch gezien herstellen goudmijnen zelfs enkele maanden voor de goudprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

'VS bereiden historische geopolitieke ommekeer voor'

De wereld staat voor een politieke ommekeer die wordt ingegeven door de energie-'boom' in de Verenigde Staten. Is Amerika sinds de zeventiger jaren van vorige eeuw afhankelijk geweest van olie die uit het Midden-Oosten kwam en heeft het daar vier decennia lang zijn internationale politiek op afgestemd dan staan we vandaag voor een politieke ommekeer waarvan de gevolgen amper duidelijk zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Sterke euro dreigt Europese beurzen af te remmen

De Europese beurzen liggen goed op koers, ze zouden in 2014 wel eens de fakkel van Wall Street kunnen overnemen. Maar voorzichtigheid blijft geboden: de koers van de euro blijft maar stijgen en laat zich door niets of iemand tegen houden. Een te sterke euro kan de exportpositie van onze bedrijven ondermijnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 december 2013

Ons pensioenstelsel in een paar minuten uitgelegd

Als we op de huidige manier doorgaan is er voor de jongeren van nu straks helemaal geen pensioen meer over. Daar verandert een gemanipuleerde rekenrente niets aan. Deze video legt het in begrijpelijke taal in minder dan even minuten uit!

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs