Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25056 tot 25060
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Het is tijd om Bitcoin heel serieus te nemen

Het is Boston gelegen Circle Internet Financial Inc. heeft vorige week $ 9 miljoen opgehaald om zijn project te financieren. Oprichter Jeremy Allaire heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij het bouwen van internet platformen en bracht al video platform Brightcove naar de beurs. Nu wil hij van Circle een Bitcoin-succes maken, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

BAE wil 1.775 banen schrappen op scheepswerven

Het Britse defensiebedrijf BAE Systems kondigt vandaag aan dat het zijn personeelsbestand wil afbouwen met 1.775 werknemers. BAE zal de banen tegen 2016 schrappen op zijn scheepswerven in Groot-Brittannië. Het bereikte daarover een akkoord met het ministerie van Defensie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Column Kees de Kort | Richting de degradatiezone

De koopkracht verslechtert en de maximale hypotheek voor een woning gaat verder omlaag: Nederland staat, economisch gezien, niet meer in het 'linker rijtje', zegt BNR's Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Uw spaargeld is veilig… beweert het IMF

Uw spaargeld is absoluut veilig. Dat was de boodschap vandaag van het IMF. Wij zien in de officiële statement vooral een (mislukte) poging tot damage control.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Extra miljarden nodig bij Spaanse banken

Dat is het gevolg van gewijzigde boekhoudregels voor geherfinancierde kredieten, aldus de Spaanse centrale bank woensdag.

Het gaat om een eerste raming van de Banco de España op basis van informatie uit de banksector.