Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25066 tot 25070
Bron: againstcronycapitalism.org
Geplaatst: zondag 17 november 2013

Janet Yellen (een soort geschoren Bernanke) bevestigt: geen audit bij Federal Reserve

This isn’t a surprise. There is no way she would have been considered for the top job at the Fed had she been for an audit.

But we must keep the pressure on and we are thankful that Senator Vitter raised the issue.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Nieuwe CEO Belgacom krijgt meer dan 290.000 euro

Belgacom gaat een headhuntersbureau vragen een shortlist van kandidaten op te stellen om de ontslagen topman Didier Bellens op te volgen. Voorlopig nemen financieel directeur Ray Stewart en voorzitter Stefaan De Clerck gezamenlijk diens bevoegdheden waar. Dat heeft de raad van bestuur van Belgacom vandaag beslist.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Ook deze week komt Beurs.com elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. In dit artikel hebben we de volgende 15 gratis tips voor je samengevat.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Bitcoin: Zet de Dark Wallet de overheid buitenspel?

Een groep zelfverklaarde crypto-anarchisten, genaamd UnSystem, werkt aan een systeem dat Bitcoin gebruiksvriendelijker zou moeten maken.

Tevens willen ze de veiligheid vergroten door middel van de zogenaamde Dark Wallet (DW).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Mark Mobius breekt een lans voor de Filipijnen

Mark Mobius blijft de Filipijnen promoten als groeiland met een enorm potentieel. De schade door orkaan Haiyan is enorm, maar doet daar in zijn visie geen afbreuk aan.

De Filipijnen staan momenteel vooral in the picture vanwege de orkaan Haiyan. Natuurgeweld waar niet tegenop te boksen valt en dat veel slachtoffers heeft geëist. Natuurlijk krijgt ook de lokale economie een flinke opdoffer. Maar dat is van tijdelijke aard volgens de markante Mark Mobius. Hij verwijst daarbij onder meer naar de ellende die de tsunami een aantal jaar geleden veroorzaakte in delen van Azië.