Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 25066 tot 25070
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Record aan Bitcointransacties bij betaalsysteem BitPay

BitPay, ‘s werelds meest gebruikte betaalsysteem voor virtuele munteenheden, maakte vandaag bekend dat ze afgelopen maand meer dan 55.000 transacties hebben verzorgd. Dit betekend een groei van 165% ten opzichte van de maand oktober. Een groot aantal van de transacties werd uitgevoerd voor KnCMiner (leverancier van asic miners), Gyft (populaire leverancier van cadeaukaarten in Amerika) en Amagi Metals (verkoper van goud en zilver). BitPay heeft naast vestigingen in Amerika, Canada en Engeland, ook een vestiging in Amsterdam. In Nederland maakt onder andere Thuisbezorgd gebruik van het systeem van BitPay om bitcoins als betaalmiddel te accepteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Wordt Bitcoin een nieuwe valuta of een speculatief speeltje?

Met de explosieve prijsstijging van de crypto-currency Bitcoin, stellen steeds meer experts zich openlijk de vraag: zijn we getuige van de ‘geboorte’ van een nieuwe digitale valuta?

Critici blijven met de nodige argwaan naar de ontwikkelingen van Bitcoin kijken en zien erin het zoveelste speeltje voor financiële speculanten, dat uiteindelijk, zoals alle financiële bubbels, in tranen zal eindigen voor de meeste deelnemers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Enkele grafieken die je moet zien

Een grafiek zegt soms meer dan duizend woorden. Ik zocht daarom enkele zeer interessante grafieken bij elkaar die voor discussie vatbaar zijn. Laat je maar eens gaan wat je denkt van onderstaande evoluties van de laatste jaren...

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Bank of America betaalt nog altijd voor de kredietcrisis

De Bank of America moet nog steeds de gevolgen van de financiële crisis dragen. Vandaag maakte de bank bekend dat ze 404 miljoen dollar gaat betalen aan de hypotheekfinancierder Freddie Mac om de juridische strijdbijl te begraven. Het conflict houdt verband met risicovolle kredieten (zogenaamde subprime-kredieten) die tussen 2000 en 2009 werden verkocht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

De prijs van deze grondstof kan exploderen in december

Een win-win situatie komt ten einde. Het highly enriched uranium (HEU) programma tussen de VS en Rusland loopt op zijn laatste benen. Amerikanen kregen zo grondstof waarmee ze al jaren 1/10 van hun energievoorziening mee behelpen en de Russen kregen harde valuta in de plaats. Maar de laatste zending Russisch uranium naar de Verenigde Staten is ondertussen vertrokken.