EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25071 tot 25075
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

IMF: Al heel wat hervormingen, maar nog niet voldoende

Volgens het IMF heeft de regering-Di Rupo al heel wat hervormingen in positieve zin gerealiseerd, zoals het onder controle brengen van de energieprijzen, het opkrikken van de werkgelegenheid bij ouderen en het aanpassen van de index. Maar tegelijk zijn er drastischer maatregelen nodig om de concurrentiekracht van de Belgische bedrijven op te krikken. Zo staat in het rapport van het IMF over ons land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Rechtzetting: De Amerikaanse dollar heeft NIET 97 % van zijn koopkracht verloren!!

Een zeer interessant artikel op Bloomberg. Veelal wordt er verweten dat de Federal Reserve er voor verantwoordelijk is dat de Amerikaanse dollar sinds zijn ontstaan 97 procent van zijn waarde heeft verloren. Maar is dit wel zo het geval? Dat hangt er maar vanaf hoe je het bekijkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Fitch verhoogt kredietrating Colombia

Voor de meeste beleggersers zal Colombia een (te) ver van mijn bed show zijn. Het land staat vooral bekend om zijn drugs en om de oorlog die al jaren gevoerd wordt met extreem-linkse rebellen. Colombia kan een groot potentieel aanboren, maar daar lijkt het nog wat te vroeg voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

IMF slaat en zalft over omstreden bankenwet

De bankenwet die voor verdeeldheid zorgt binnen de regering-Di Rupo, krijgt goede en slechte punten van het IMF. De instelling waarschuwt om er bij het definiëren van toelaatbare bankactiviteiten op toe te zien dat de Belgische banken niet gehinderd worden om te concurreren met buitenlandse spelers bij het bedienen van hun klanten. Dat is ook waarvoor de banken zelf al waarschuwden: door te restrictief te zijn rond speculatieve activiteiten, dreigt men de Belgische banken te benadelen ten opzichte van hun buitenlandse concurrenten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Draghi waarschuwt voor te ingewikkeld bankenfonds

Er moet één autoriteit en één saneringsfonds komen bij de ontmanteling van Europese banken. Daarvoor pleit de president van de Europese Centrale Bank (ECB) Mario Draghi.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs