Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 25071 tot 25075
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Zeepbel op Wall Street? Geen sprake van!

Is er sprake van een zeepbel op de beurzen? Een logische vraag gezien de langjarige koersrally. Het antwoord krijgt u van enkele Wall Street veteranen.

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat Larry Fink een onvervalste stier is. De CEO van BlackRock argumenteert al geruime tijd dat beleggers in aandelen belegd moeten blijven. Hij pleit zelfs voor volbelegd zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Het is tijd om Bitcoin heel serieus te nemen

Het is Boston gelegen Circle Internet Financial Inc. heeft vorige week $ 9 miljoen opgehaald om zijn project te financieren. Oprichter Jeremy Allaire heeft al meer dan 20 jaar ervaring bij het bouwen van internet platformen en bracht al video platform Brightcove naar de beurs. Nu wil hij van Circle een Bitcoin-succes maken, aldus

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

BAE wil 1.775 banen schrappen op scheepswerven

Het Britse defensiebedrijf BAE Systems kondigt vandaag aan dat het zijn personeelsbestand wil afbouwen met 1.775 werknemers. BAE zal de banen tegen 2016 schrappen op zijn scheepswerven in Groot-Brittannië. Het bereikte daarover een akkoord met het ministerie van Defensie.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Column Kees de Kort | Richting de degradatiezone

De koopkracht verslechtert en de maximale hypotheek voor een woning gaat verder omlaag: Nederland staat, economisch gezien, niet meer in het 'linker rijtje', zegt BNR's Kees de Kort.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Uw spaargeld is veilig… beweert het IMF

Uw spaargeld is absoluut veilig. Dat was de boodschap vandaag van het IMF. Wij zien in de officiële statement vooral een (mislukte) poging tot damage control.