EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25071 tot 25075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland: onrust over lot Duitse goudvoorraad groeit

Duitsland wil zijn goud deels terug. Het in de VS, het VK en Frankrijk opgeslagen goud komt echter maar zeer moeizaam richting de ‘Heimat.’ Waarom moet het jaren duren voor het Duitse goud weer in de kluizen van de Bundesbank komt te liggen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Aantal leegstaande winkelpanden stijgt opnieuw

In België stonden eind vorig jaar ruim 18.000 winkelpanden leeg, een toename van 1.000 panden op een jaar. Dat zegt Locatus, leverancier van winkelinformatie in de Benelux. Het leegstandspercentage klom van 7,8 procent naar 8,6 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

IMF maant EU op te schieten met afronden bankenunie

De bankenunie moet de stabiliteit van de financiële markten verstevigen en de kans dat zwakke banken landen in de problemen brengen, verkleinen.

De bankenunie moet de stabiliteit van de financiële markten verstevigen en de kans dat zwakke banken landen in de problemen brengen, verkleinen.

Daarom is Lagarde voorstander van het voornemen om een Europese autoriteit op te richten die gaat over de herstructurering of ontmanteling van falende banken. Gecombineerd met een eigen financiële achtervang moet dit de afhankelijkheid tussen banken en overheden verkleinen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Sterkste groei Britse economie sinds 2007

De Britse economie is afgelopen jaar met 1,9 procent gegroeid, de sterkste groei sinds 2007. Dat maakte het Britse nationale statistiekbureau dinsdag bekend op basis van een eerste raming.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Valutacrisis in de opkomende markten

De Argentijnse en Chileense peso, de Russische roebel, de Braziliaanse real, de Turkse lira en tal van andere valuta van opkomende markten hebben een flinke klap naar beneden gemaakt. Buitenlandse investeerders halen hun geld weg bij opkomende economieën en vluchten weer richting dollar assets.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs