EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25076 tot 25080
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Rusland reikt Oekraïne de helpende hand toe

Rusland en Oekraïne hebben dinsdag een akkoord bereikt. Rusland verstrekt $15 miljoen aan haar Oost-Europese buurland en komt daarnaast ook met een fikse korting op de gasrekening. Waar komt die gulheid van Poetin opeens vandaan? En wat betekent dit akkoord voor de samenwerking tussen Oekraïne en Europa?

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Biljetten van 500 en 200 euro geschrapt

Klazienaveen - Als het aan het Europees Parlement ligt worden de biljetten van 200 en 500 euro geschrapt. Volgend jaar moet de Europese Centrale Bank daarover een advies uitbrengen.

Al jaren wordt gezegd dat deze biljetten koren op de molen zijn van de misdaad. De gewone consument gebruikt deze biljetten niet en in winkels worden ze gewijgerd.

Lees verder op klazienaveen24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Wie na 1960 werd geboren is voor een comfortabele oude dag vooral aangewezen op een... erfenis

Wie na 1960 werd geboren zal voor zijn pensioen voornamelijk aangewezen zijn op... zijn erfenis. Tot die storende conclusie komt een recent rapport van de Britse denktank Institute for Fiscal Studies (IFS). Hoewel de cijfers in het rapport over het Kanaal werden gegenereerd, zullen de conclusies hard aankomen bij vele vijftigers in de westerse wereld, waar een permanent lage economische groei en de ontwaarding van het spaargeld de toekomstkansen van jongere generaties hypothekeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

RIchard Russell over goud, inflatie en China

Richard Russel, de ‘Godfarther of news letters‘ heeft in aanloop naar 2014 nog heel wat te melden over onder andere goud, China, bitcoins, inflatie en defaults. Een must read wat ons betreft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 december 2013

Fed balans zwelt op tot $4.000 mrd

De balans van de Fed is als gevolg van quantitative easing I, II en III inmiddels gestegen tot $4.000 mrd. Een bedrag wat elke voorstellingsvermogen inmiddels te boven gaat. Hoe gaat de Fed dat oplossen?

De balans van de Fed is als gevolg van quantitative easing I, II en III inmiddels gestegen tot $4.000 mrd. Een bedrag wat elke voorstellingsvermogen inmiddels te boven gaat. Hoe gaat de Fed dat oplossen?

Ok, we hebben licht overdreven: de laatste optelsom van de balans van de Fed bedroeg geen $.4000 mrd, maar $3.990 mrd. Een bescheiden afronding die feitelijk alweer is achterhaald dor de tijd aangezien het laatste ijkpunt dateert van 11 december, Nu zit de Fed op het quantitative easing vlak vooralsnog zeker niet stil, dus áls de mijlpaal van $4.000 mrd al niet gehaald is, zal dit zeker nog dit jaar alsnog gebeuren. En ja, ook als de Fed morgen besluit toch met tapering te starten. Dat is immers slechts het verminderen van de, nu nog, maandelijkse cash injectie van $85 mrd. En het heeft even geduurd, maar inmiddels begint met links en rechts zo zoetjesaan zich toch zorgen te maken over die (afgerond) $4.000 mrd…and counting.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs