EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25086 tot 25090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Landen vertrouwen Amerika niet meer

Terwijl het helemaal los gaat in Oekraine (lees: Ukraine minister warns of state of emergency) speelt er iets groters op de geopolitieke achtergrond, namelijk; de steeds dreigender wordende rol van Amerika op het wereldtoneel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland is erg goud minded

Duitsland behoort in Europa tot de koplopers op het gebied van fysieke goudaankopen. Daarom is men daar ook extra gevoelig voor geluiden over al dan niet vermeende manipulatie op de goudmarkt. Waar blijft verdere informatie?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Russische My Bank blokkeert geldopnames (bank holiday)

Op Zerohedge verscheen net een artikel dat de Russische My Bank (top 200) een bank holiday heeft ingevoerd tot en met komende week. Klanten kunnen niet meer bij hun geld. De angst voor een wereldwijde bankrun lijkt zich meer te verspreiden.

Afgelopen week bleek dat klanten van HSBC geen grote bedragen konden opnemen zonder daarvoor een reden te hebben en te kunnen bewijzen. Vervolgens had Lloyds betaalautomaten die niet meer werkten. Bloomberg gaf een bericht af dat klanten van My Bank een volledig verbod op geldopnames heeft geïntroduceerd tot volgende week. De Russische Roebel verloor onlangs een deel van haar waarde. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Is dit de start van een globale valutacrisis?

De munten van de groeilanden staan onder druk door de lagere grondstofprijzen. De grote landen die afhankelijk zijn van export van grondstoffen zoals de Australische Dollar, de Braziliaanse Real en de Canadese Dollar staan mee onder druk. Is er een connectie met de forse daling van de Japanse Yen de laatste maanden? Mogelijk wel, zegt Mike Shedlock.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Amerikaanse economie krijgt tegenvaller te verwerken

De Amerikaanse economie kreeg een domper op de vreugde te verwerken: de durable goods orders over december lieten geheel onverwacht een daling zien van 4,3 procent. Daar hadden economen vooraf absoluut niet op gerekend. Hapert de groei?

Dat was even schrikken vanmiddag voor economen. De durable goods orders, zeg maar duurzame consumptieproducten, over december namen onverwacht sterk af met 4,3 procent. Ook als de altijd volatiele transportsector buiten beschouwing wordt gelaten resteert een min van 1,6 procent versus een verwachte groei van 0,5 procent. En ook de cijfers over november werden neerwaarts bijgesteld. Het volledige rapport vindt u hier.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs