EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25086 tot 25090
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Fed heeft 3 opties om te taperen in januari

Het lijkt volgens de meeste marktvorsers dat de Fed eerder vroeg dan laat zal beginnen te taperen. Dat betekent dat de economische steunmaatregelen zoals die werden gebundeld in het quantitative easing programma, geleidelijk aan afgebouwd zullen worden door de Amerikaanse centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

'Vaker verzoeken om hulp door nieuwe armoede'

Door de aanhoudende crisis kloppen gezinnen steeds vaker aan bij het Leger des Heils voor onderdak of andere vormen van hulp. Dat meldt de organisatie maandag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Zweden gaat richting de 'cashless society'

Zweden loopt wereldwijd voorop in het uitbannen van contant geld. Slechts 2,7% van alle transacties werd het afgelopen jaar met contanten betaald, de rest via bankoverschrijving en met de pinpas. Zelfs de verkopers van de daklozenkrant worden met mobiele betaalautomaten uitgerust, omdat veel klanten geen cash op zak hebben.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Tekoa Da Silva praat met Rob McEwen, een blik op de goudmijnsector

Rob McEwen van McEwen Mining is een oudgediende in de sector die al vele watertjes heeft doorzwommen. Hij is dan ook perfect geplaatst om de malaise in de goudsector te plaatsen. Dat de goudmijnen er weer bovenop komen, staat als een paal boven water - dat was in het verleden zo en dat zal nu ook zo zijn. Tekoa Da Silva had een zeer interessant interview met Rob McEwen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 16 december 2013

Goud: wie bezit wat?

Goud is hard op weg om voor het eerst in 13 jaar lager te sluiten dan waar het op 1 januari begon. Welke 10 landen beschikken eigenlijk over de grootste goudreserves? Wij zochten het voor u uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs