Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25086 tot 25090
Bron: http://debitcoin.org
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Kan Bitcoin worden gestopt?

Om te weten of Bitcoin kan worden gestopt, moet je eerst iets weten over hoe het systeem werkt. Anders dan de traditionele valuta, is er bij Bitcoin namelijk geen centrale plaats of bedrijf vanaf waar alles wordt aangestuurd.

De software waarop Bitcoin draait is open source, eender wie kan de Bitcoin software op zijn computer installeren. En het netwerk van knooppunten die de transacties goedkeuren en ze bijhoudt in een open boekhouding is volledig gedecentraliseerd.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Amerikaanse financiële bestseller-auteurs waarschuwen

Robert Kiyosaki (1947) is een Amerikaanse investeerder, zakenman, schrijver en motivatiespreker.  Het meest bekend is zijn boekenreeks Rich Dad Poor Dad, een serie van financiële zelfhulp- en motivatieboeken. 

Bron: staanhier.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Voorspellingen rabobank gebaseerd op pijnlijke misrekening

Rabobank kwam gister met een kwartaalbericht woningmarkt. Wie hier vaker leest weet dat die altijd de moeite waard zijn om nader te bekijken:

De woningmarkt stabiliseert. De eerste tekenen daarvan zijn dat het aantal verkochte woningen niet langer daalt en de gemiddelde huizenprijs voor het eerst sinds 2010 stijgt. Daarnaast is het vertrouwen in de woningmarkt het afgelopen kwartaal verder toegenomen. Een aantal indicatoren wijst dus op een begin van herstel, maar dit herstel is nog wel broos. In het vierde kwartaal van 2013 zal het aantal verkochte woningen toenemen. De prijzen zullen pas daarna, in de loop van 2014, aantrekken. Dat schrijven economen van Rabobank in het vandaag gepubliceerde Kwartaalbericht Woningmarkt.

Mooie opening! Laten we de belangrijkste punten van de onderbouwing even doorlopen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Libië hoopt gasexport snel te kunnen hervatten

De export lag stil omdat betogers de haveninstallaties van Mellitah, circa 75 kilometer ten westen van Tripoli, hadden bezet en stilgelegd.

De Nationale Oliemaatschappij heeft zaterdag bericht dat de betogers het complex na twee weken hebben verlaten en het werk hopelijk zondag al kan worden hervat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Tepco wil 1.000 banen schrappen

Het Japanse elektriciteitsbedrijf Tepco, de exploitant van de in 2011 verwoeste Fukushima Dai-Ichi kerncentrale, heeft plannen om volgend jaar meer dan 1.000 banen te schrappen. Dat zou via vrijwillige afvloeiing moeten gebeuren, laten  ingewijden aan persbureau Reuters weten.