EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25091 tot 25095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

'Nieuwe ontslagen en bezuinigingen bij Barclays'

 Dat heeft de Britse bank woensdag bevestigd tegen televisiezender BBC. Ongeveer vierhonderd ervaren managers uit Londen en New York zouden het veld moeten ruimen.

 Dat heeft de Britse bank woensdag bevestigd tegen televisiezender BBC. Ongeveer vierhonderd ervaren managers uit Londen en New York zouden het veld moeten ruimen.

De ontslagen komen op een eerdere ontslagronde die begin vorig jaar werd aangekondigd. Daarbij werden 1800 banen geschrapt in de zakelijke divisie en de investeringstak, waar ook de nieuwe ontslagen gaan plaatsvinden. Daarnaast schrapte Barclays vorig jaar 1900 banen bij de afdeling voor Europese consumenten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Nederlanders sparen fors minder

Nederlanders hebben minder zin in sparen. In de tweede helft van 2013 is er voor 7 miljard euro van spaarrekeningen afgehaald.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

“De wereldelite is bang voor een opstand van de massa’s”

“De wereldelite is bang van een opstand van de massa’s”. Dat citaat dat in de discussie werd aangehaald door Aron uit Duitsland vat de situatie goed samen. Het geeft aan dat de wereldelite – de kapitalisten en hun bondgenoten – bijzonder bang zijn voor de gevolgen van het besparingsbeleid en het kapitalisme in het algemeen op de overgrote meerderheid van de wereldbevolking. Ze zijn bang voor sociale uitbarstingen die hun heerschappij ter discussie stellen en de ideeën van het socialisme kunnen verspreiden onder miljarden mensen.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Zuid-Afrikaanse centrale bank verhoogt rente naar 5,5%

De centrale bank van Zuid-Afrika heeft de rente vandaag verhoogd van 5 naar 5,5 procent. Deze ingreep komt een dag na de renteverhoging in India en Turkije. Helaas hebben de ingrepen van deze drie opkomende economieën nog niet het gewenste effect gehad. De munten verliezen vandaag opnieuw aan waarde tegenover de dollar.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

De tapering is overal

Zal de Federal Reserve doorgaan met tapering? Dat is de vraag waar we vanavond meer duidelijkheid over krijgen, want dan krijgen we de uitkomst van het FOMC overleg te horen. In aanloop naar dat moment presenteren we de volgende grafiek, die laat zien dat de bereidheid om het Amerikaanse tekort te financieren al langer tanende is. De tapering is overal!

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs