Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25091 tot 25095
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Tepco wil 1.000 banen schrappen

Het Japanse elektriciteitsbedrijf Tepco, de exploitant van de in 2011 verwoeste Fukushima Dai-Ichi kerncentrale, heeft plannen om volgend jaar meer dan 1.000 banen te schrappen. Dat zou via vrijwillige afvloeiing moeten gebeuren, laten  ingewijden aan persbureau Reuters weten.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Het vrijblijvende gelul van Euro-critici

Het opheffen van de euro zal volgens columnist Robin Fransman leiden tot een ontregeling van de economie die het omvallen van Lehman doet verbleken. Hij verzoekt euro-critici om een financiële bijsluiter bij hun alternatieve voorstellen te presenteren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

FNV dreigt met staken tegen bezuinigingen

In het verzet tegen bezuinigingen zijn stakingen in de zorg en bij de sociale werkplaatsen niet uitgesloten. Dat zei FNV-voorzitter Ton Heerts zaterdag in het radioprogramma TROS Kamerbreed.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Pensioen-bv is heilig

Ondernemers zijn amper van plan gebruik te maken van een tijdelijke belastingverlaging waarmee de overheid de ondernemers aanzet zichzelf dividend uit te keren. Dat blijkt uit een enquête van TNS Nipo, uitgevoerd in opdracht van Het Financieele Dagblad.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: zaterdag 16 november 2013

Met spoed personeel gezocht

De KLM moet 100 nieuwe piloten aannemen en 600 tot 700 huidige krachten omscholen, vanwege een pensioneringsgolf en nieuwe toestellen. Dat heeft de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) zaterdag laten weten. De pilotenvakbond voert gesprekken met de luchtvaartmaatschappij om te zorgen dat die operatie vlot verloopt.