Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 25106 tot 25110
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Moody's verhoogt rating Griekenland

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van Griekenland verhoogd. De rating voor het Zuid-Europese land werd aangepast van "C" naar "Caa3", zo heeft Moody's meegedeeld. De verhoging met twee trappen gaat gepaard met een "stabiele" outlook.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Kanaaleiland wil fysieke bitcoin gaan slaan

Het piepkleine kanaaleilandje Alderney wil zichzelf op de kaart zetten door fysieke bitcoins te gaan slaan in samenwerking met de officiele producent van muntgeld van Groot-Britannië, de Royal Mint. 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Belgische pensioenen: Onhoudbaar want onbetaalbaar

De Belgische pensioenlast is absoluut onhoudbaar en de Belgische overheid doet hier merkwaardig weinig aan.  Dat blijkt uit cijfers van de OESO.  In geen enkel land zijn gepensioneerden meer afhankelijk van de staat zegt de organisatie, en dan hebben we het over West-Europa, de VS, Canada, tot Japan toe.  Met Finland vlak daar achter is de inkomensafhankelijkheid van 65-plussers in België iets meer dan 80 %.  Nederland staat op 45 %. In de niet-Europese landen vallen mensen het meest terug op werk en eigen kapitaal zoals spaargeld en pensioensparen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Black Friday waait over naar Groot-Brittannië

De Britten vieren weliswaar geen Thanksgiving, maar Britse winkeliers kopiëren wel de trend om op de dag erna kopers te lokken met grootscheepse aanbiedingen. Zo waait de koopgekte die daardoor traditioneel op Black Friday in de VS ontstaat, over naar de andere kant van de Atlantische Oceaan, meldt The Wall Street Journal.

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: zaterdag 30 november 2013

Nederlandse studenten bouwen Bitcoin-pinautomaat

Nederlandse studenten bouwen Bitcoin-pinautomaat

Via bijvoorbeeld onze koop-/verkooppagina is het mogelijk om Bitcoins te kopen via iDeal. Douwe Bart Mulder, student creative technology aan de Universiteit Twente, bouwde samen met zijn huisgenoot een Bitcoin-automaat. Met deze automaat is het mogelijk om geld te storten en hiervoor in ruil Bitcoins te ontvangen. Wij spraken met een van de bouwers.