EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25131 tot 25135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Wat moet je doen als je munt crasht? Goud kopen!

Goud is een barbaars relikwie. Zeg dat maar eens tegen de mensen in Venezuela of in Argentinië. Als een munt crasht, is de enige redding: goud. Dit bewijs wordt nog maar eens geleverd in Argentinië. Als je munt crasht, dan stijgt de waarde van goud in de lokale munt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Na het IMF pleit ook de Bundesbank voor éénmalige supertaks op spaargeld

De Duitse Bundesbank wil dat de landen van de eurozone in de toekomst hun eigen burgers belasten met een eenmalige rijkentaks vooraleer ze andere landen om hulp vragen. Dat meldt de Frankfurter Allgemeine. In haar laatste maandrapport beveelt de Bundesbank een eenmalige weeldebelasting aan die snel moet worden geïnd (lees: tijdens het weekeinde) wanneer zich problemen voordoen om zo kapitaalvlucht te vermijden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Column Kees de Kort | Kop: ik win, munt: jullie verliezen

Een Chinees beleggingsfonds is in grote problemen verzeild geraakt. BNR's Kees de Kort kijkt met verbazing toe. "Risico is in China nu eenmaal geen factor van betekenis. Want gaat het goed, dan is het voor jou. Gaat het mis, dan is het verlies voor iemand anders."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: De Fed zit in de val

Volgens dr. Ron Paul is de Federal Reserve de oorzaak van alle problemen en Ben Bernanke zal het aan Janet Yellen over laten om alles op te ruimen. De Fed kijkt alleen naar de Verenigde Staten terwijl de Amerikaanse dollar een globale munt is, het is de wereld reservemunt. Wat de Fed doet heeft dus effect op heel de wereld en vooral op de zwakste landen eerst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Derde Wereld Zuid-Europa... Polen nu beter af dan Italianen en Grieken

Wie in Polen woont heeft vandaag minder kans om in de armoede te belanden dan wie in Italië of Griekenland woont. Dat blijkt uit een rangschikking die de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft vrijgegeven op basis van cijfers van statistiekbureau Eurostat.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs