Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25136 tot 25140
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Thuisbezorgd.nl over Bitcoin

Natuurlijk ken je Thuisbezorgd.nl al lang, maar vandaag leer je een ander deel van Thuisbezorgd.nl kennen! Thuisbezorgd.nl is namelijk het eerste bedrijf dat zichzelf introduceert in deze nieuwe serie artikelen op BitcoinWeb. In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. De aftrap wordt gedaan in samenwerking met Imad Qutob, marketing manager van Takeaway.com / Thuisbezorgd.nl. We stelden hem enkele vragen over waarom Thuisbezorgd.nl Bitcoin als betaalmiddel is gaan accepteren en hoe men bij Thuisbezorgd.nl verder over de digitale munteenheid denkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Mogelijkheid tot bail-in moet worden vervroegd in Europa

Volgens European Central Bank Governing Council member Jens Weidmann moet de mogelijkheid worden vervroegd om obligatiehouders en depositohouders mee te laten betalen bij de faling van een bank. Hij bedoelt daarmee dat bail-ins vroeger mogelijk moeten worden dan 2018. Of voelt Weidmann al nattigheid bij de Europese banken?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Er komt een gefabriceerde goud-crash nog voor het einde van dit jaar

Gary Savage uitgever van Smart Money Tracker voorziet een nieuwe gefabriceerde goud-crash binnen de 30 à 40 dagen, zo eentje als we gezien hebben in april en eind juni. Deze nieuwe gefabriceerde goud-crash kan de goudprijs nog eens $ 200 lager duwen richting $ 1.000 aldus Bull Market Thinking.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Deze video legt uit waarom de stijging van Bitcoin geen ponzi is,… maar doodnormaal

De stijging van Bitcoin geeft vele een akelig gevoel, zelfs de vroege investeerders. Kan het deze stijging wel blijven volhouden, is dit geen piramidespel - een ponzi, ... Maar de stijging van Bitcoin is niet meer dan normaal en is zelfs vergelijkbaar met ratten, bacteriën, Facebook en Twitter.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Amerikaanse schulden kwijtgescholden

Een onderdeel van de Occupy Wall Street beweging –Occupy Strike Debt Group – heeft voor 15 miljoen dollar aan schulden van Amerikanen opgekocht, om deze vervolgens te wissen, kwijt te schelden.

Omdat het innen van deze schulden (en zovele andere) nog onwaarschijnlijk was, konden ze gekocht worden voor 400.000 USD.  Met de actie wil de beweging de aandacht vestigen op de secundaire schuldenmarkt, die als volgt in zijn werk gaat: