EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25146 tot 25150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Minimumloon van 7,75 euro in Duitse vleessector

De ongeveer 80.000 werknemers in de Duitse slachthuizen zullen vanaf 1 juli een minimumloon van 7,75 euro per uur ontvangen, bericht de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) op basis van een akkoord dat werkgevers en vakbonden hebben bereikt. Vorig jaar werd er door ons land nog klacht ingediend tegen de sociale dumping in die sector, waardoor Belgische slachthuizen het moeilijk hebben om te overleven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Eerste Bitcoin verzekering ter wereld met steun van Lloyd's

Dataverlies is de grootste angst die onder eigenaars van bitcoins leeft. Het zal je gebeuren dat het tegoed aan bitcoins dat je in je wallet hebt, verloren gaat door een crash van een harde schijf, bestandscorruptie, een ondoordachte verwijdering, brand of dergelijke. Gestolen bitcoins kunnen niet simpelweg worden teruggeboekt, want de transactie is onomkeerbaar. James Howells verloor ooit 7500 bitcoins toen hij zijn harde schijf weggooide, waarbij hij vergat dat hij er inmiddels een groot kapitaal op had staan. De harde schijf ligt nu ergens bij hem in de buurt onder de grond met ander afval waarbij het dient als ophoging voor een bouwterrein.

Lees verder op bitkoers.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Voor een regenachtige dag.... Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Voor een regenachtige dag…. Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

Een tamelijk aardige serie Engelstalige video’s over geldschepping. De meeste filmpjes duren maar enkele minuten. Door het goud uit het betaalverkeer te halen ontstaat een op schuld gebaseerde economie waarbij de bankiers en de overheid de geldhoeveelheid kunnen vergroten. Gesteund door wetten tegen valsemunterij en wettig betaalmiddel verkrijgen deze organisaties het monopolie op de geldkraan. Geld als fiat valuta kan geschapen worden zonder dat de geldscheppers er iets voor hoeven te doen. 

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Een crash van epische proporties

Het afgelopen jaar heeft er vrijwel ongemerkt een crash van epische proporties plaatsgevonden. Niet op de financiële markten, maar wel op een markt die ons allen raakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Het goede en slechte nieuws voor de toekomst van Amerika's banen

The Good And The Bad News For The Future Of America's Jobs Submitted by Tyler Durden on 01/10/2014 20:39 -0500

As we reported earlier (and have been for the past three years), there is a reason why the media prefers not to talk about the quality aspect of US job gains, and instead focuses on the seasonally adjusted quantity: there simply is no "quality." Take today for example, when we learned that more than half of the 74K jobs gained in the month of December were temp jobs (which mysteriously were not affected by the weather: only the high paying ones somehow got crushed by snow in December), and when adding the lowest paying retail and wholesale trade jobs, one got nearly 50% more than all the job gains for the past month.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs