EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25151 tot 25155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Deze grafieken bewijzen dat onze Europese leiders slapen

De Europese leiders zijn er meestal als de kippen bij om aan te kondigen dat de Europese crisis achter ons ligt, niets is echter minder waar. 2013 was een goed jaar voor Europese aandelen, het was het jaar waarin de recessie definitief achter ons werd gelaten en het jaar waarin de werkloosheid niet verder toenam, klinkt goed allemaal. Maar dit wil nog lang niet zeggen dat de Europese crisis voorbij is.

Mario Draghi liet onlangs weten dat de economische groei stilaan terugkeert en dat we een keerpunt hebben bereikt in de crisis. Onderstaande grafieken laten echter iets anders zien. Europa gaat er nog steeds van uit dat het zal kunnen terugkeren naar het groeiritme van voor de crisis. Zo zal men echter bedrogen uitkomen. Europa zal al blij mogen zijn als ze überhaupt kunnen groeien. Een groeiende economie heeft namelijk stijgende winsten nodig bij zijn bedrijven. Deze grafiek van

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Chinees piramidespel wankelt

De meest recente macro-economische cijfers wijzen op een afnemende groei van ‘s werelds grootste handelsnatie.

De meest recente macro-economische cijfers wijzen op een afnemende groei van ‘s werelds grootste handelsnatie.

De groei van het bbp in 2013 kwam precies uit op de eerder voorspelde 7,7 procent, net zoals in 2012. Maar dit lag de jaren ervoor nog rond 10 procent per jaar, een lagere groei dus. Veel analisten menen dat de groei in het aankomende jaar verder zal vertragen naar 7,4 procent. Dit zou dan het laagste groeicijfer sinds 1990 zijn.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Onderschat nooit de rol van goud

Goud speelt bij veel Westers georiënteerde beleggers amper een rol. En dat is vreemd, aangezien goud door de eeuwen heen zijn rol als ultieme verzekering met verve heeft verdedigd en behouden. Heeft u al goud?

Als u uw geloof in goud bent kwijtgeraakt, bent u zeker niet de enige. Een ganse horde beleggers heeft in 2013 water en bloed gezweet terwijl ze de aftakeling van de goudprijs zagen gebeuren. Zilver en de andere edelmetalen volgden dit voorbeeld grif.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

'Siberië telt meer inwoners dan Tokio en we hebben allen verschillende levenspartners'... de wereld in 2114

Hoe zal de wereld er uit zien in 2114, binnen 100 jaar, dus? Die vraag legde Ignacio Palacios-Huerta, een econoom verbonden aan de London School of Economics voor aan tien collega-economen. Hun bevindingen bundelde hij in het boek ‘In 100 Years: Leading Economists Predict the Future’. In de Financial Times somt Simon Kuper een aantal interessante hypotheses op:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

ECB staat klaar om QE boven te halen

In Europa is momenteel de dreiging het grootste om ten prooi te vallen aan deflatie. Maar bij de ECB liggen ze daar momenteel nog niet wakker van. Mario Draghi liet in Davos dan ook weten dat de ECB bereid is om deflatie te bestrijden door het opkopen van pakketjes leningen aan bedrijven en huishoudens. Er komt dus een soort van QE in Europa, er is echter nog een klein probleem.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs