Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25151 tot 25155
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Wat is de definitie van krankzinnigheid?

U mag kiezen :

Deze fotoreportage.

Onderstaande grafiek.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Column Kees de Kort | Bernanke zonder baard

Janet Yellen, de opvolger van Fed-voorzitter Ben Bernanke, heeft haar visitekaartje afgegeven, stelt BNR's Kees de Kort. Volgens hem is het duidelijk: met het beleid van 'Bernanke zonder baard' gaat er helemaal niks veranderen in de VS.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

0,1 procent groei, wat schieten we ermee op?

Hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) presenteert de laatste economische groeicijfers.

Na lange tijd van krimp en aanhoudende crisis, bleek de Nederlandse economie in het derde kwartaal van dit jaar met een miniem percentage te groeien: 0,1 procent. Maar dat kleine cijfertje is voor beleidsmakers genoeg om eindelijk weer vertrouwen in de toekomst te kunnen prediken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Nederland en Portugal uit recessie, Italiaanse economie krimpt

Nederland is uit de recessie. De Nederlandse economie groeide in het derde kwartaal met 0,1 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal, zo blijkt vandaag uit cijfers van het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek. Ook in Portugal blijkt de recessie voorbij te zijn.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Het risico van beleggen

Advertorial| Beleggen voor beginners betekend dat je vaak met een aantal vragen zit. Als je antwoord op deze vragen hebt dan kun je vaak pas beginnen met beleggen. Een aantal antwoorden worden hieronder gegeven zodat je aan de slag kunt gaan met beleggen.