EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25156 tot 25160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Spaarpot kinderen gebruikt voor schuld

Zeker als ouders altijd voor het kroost hebben gespaard, kan de spaarpot in slechte tijden het laatste redmiddel zijn. Hoewel in veel gezinnen gedacht wordt dat het toegestaan is om schulden met spaargeld af te lossen, is dat niet altijd het geval.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Ruim honderd Zwitserse banken werken mee met VS

106 banken hebben zich voor het programma aangemeld, zo citeren advocaten zondag de Amerikaanse openbaar aanklager die zich met de zaak bezighoudt.

106 banken hebben zich voor het programma aangemeld, zo citeren advocaten zondag de Amerikaanse openbaar aanklager die zich met de zaak bezighoudt.

De Amerikaanse justitie heeft ruim driehonderd Zwitserse banken tot 31 december 2013 gegeven om aan te geven of zij samen willen werken met de VS om op deze manier mogelijke vervolging te ontlopen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

'Onzekere beleggers kijken naar Fed'

Veel analisten voorzien ook in de komende week dalende koersen door de onrust onder beleggers die van de wijs zijn gebracht door berichten over een afkoelende Chinese economie en een kapitaalvlucht uit opkomende landen.

De markt kijkt vooral uit naar de Federal Reserve, die woensdag met een besluit komt over de verdere afbouw van het steunprogramma voor de economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Loopt Australië leeg? Migranten gaan elders op zoek naar een beter leven

Australië het beloofde land? Voor vele geluksbeproevers was het dat minstens ooit een tijdje in hun leven. Maar uit officiële cijfers blijkt dat een recordaantal immigranten het gedroomde gastland weer de rug toekeert. Op zoek naar een beter leven, elders.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

HSBC laat klanten niet bij hun spaargeld

De bank HSBC weigert klanten die een groot bedrag van hun spaarrekening willen opnemen. De bank wil voortaan precies weten wat de klanten met het geld van plan zijn. HSBC doet dat naar eigen zeggen om klanten te beschermen tegen criminelen, maar het zijn de klanten die zich crimineel behandeld voelen. Het is hun geld, niet het geld van de bank!

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs