EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25161 tot 25165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

VS dwong Haiti tot uurloon ad. 19 eurocent

door Lode Vanoost Regering VS dwong Haïtiaanse regering tot uurloon van 0,19 euro

Volgens door WikiLeaks gelekte documenten heeft de Amerikaanse regering de Haitiaanse president gedwongen een wetsvoorstel van 2009 in te trekken dat het minimumuurloon in de kledingindustrie zou verhogen van 24 dollarcent (0,15 euro) naar 61 dollarcent (0,45 euro).

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

BTCDirect over Bitcoin

Kennismaken met … BTCDirect

In de serie “Kennismaken met…” krijgen bedrijven die iets met Bitcoin doen de kans om zichzelf te presenteren aan de lezers van BitcoinWeb. Deze keer is het de beurt aan BTCDirect. Davy Stevens, mede-oprichter van BTCDirect, gaf antwoord op onze vragen over Bitcoin en vertelt over de dienstverlening die zij aanbieden en de visie die zij hierbij hebben.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

Update: NVM ziet woningmarkt al zes jaar aantrekken

ECONOMISCHE GROEI IN BENZINE LITERPRIJS EU SCHULDMETER

Wij pakken altijd de chips en cola erbij als de voorman van de NVM weer eens in de media verschijnt om zijn visie op de woningmarkt te etaleren. NVM-baas Hukker is namelijk vrij consistent. We copy/pasten even uit topic van april. 2009: verwacht dat de markt dit jaar zal aantrekken, ook al zal dat eerst langzaam gebeuren.' 2010: 'De consument durft weer te kopen en de prijzen zijn niet verder weggezakt.' 2011: 'Concluderend kunnen we zeggen dat de crisis weliswaar heeft doorgewerkt in de prijzen, maar dat allerlei zwartgallige scenario’s ten aanzien van instortende huizenprijzen niet zijn uitgekomen.' 2012: 'Maar ook zien we een nieuw realisme in de markt. Mensen zetten hun huis scherper te koop, waardoor de markt in beweging komt.' 2013: 'Het aanbod en de verkooptijden van woningen die te koop staan, stabiliseren. Daaraan zie je dat het evenwicht tussen vraag en aanbod langzaam herstellende is.' Daar kunnen we vandaag 2014 aan toevoegen. In Het Financieele Dagblad zegt Hukker: 'Na zes jaar crisis gloort er nu toch weer licht aan het einde van de tunnel. De hypotheekrente is laag, de huizenprijzen zijn met 20% gedaald en de huren stijgen door. Mensen gaan weer rekenen. En als DNB-president Klaas Knot ook nog eens zijn gevoel laat spreken, gaat het wel weer de goede kant uit'. Gelukkig zegt Hukker er ook bij waarom hij altijd zo optimistisch is. Zijn hele pensioen zit in vastgoed. De panden van zijn bedrijf zijn allemaal in eigendom en afbetaald. Want voorzichtig zijn, zegt Hukker, 'zit in mijn DNA'. LOL.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

Het wordt spannend op de Comex

Op de Comex is sinds medio 2013 een grote verandering opgetreden. Het aantal termijncontracten ten opzichte van de beschikbare hoeveelheid goud op de Comex is drastisch gewijzigd. Het aantal claimbewijzen  per eenheid beschikbaar goud op de Comex was de afgelopen jaren gemiddeld 15. Deze verhouding is de afgelopen maanden opgelopen naar 100!

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

Van rommelbank naar voedselbank

Al lezende in mijn regionale krant, onderuit gezakt op mijn canapé , las ik onlangs een artikel over de vrijwilligers van de voedselbank. Op de nevenpagina, min of meer toevallig leek mij, stond een “onfris” artikel over de

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs