Nieuws / Artikelen met het woord

57591 artikelen gevonden. Artikel 25161 tot 25165
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Waanzin ten top in reclame, voetbal, banken enzv.

Matt Damon heeft het zo voor elkaar gekregen dat hij voor z'n acteerkunsten in het nieuwe spotje van Nespresso een slordige 2,25 miljoen euro opstrijkt.

De 43-jarige acteur gaat  2,25 miljoen euro krijgen voor een twintig seconden durend spotje van kofiemerk Nespresso.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Grootste Chinese goudkluis opent haar deuren

De Chinese vraag naar goud neemt indrukwekkende proporties aan. Afgelopen maand opende de grootste Chinese gouddepot haar deuren in Shanghai.

De beheerder van dienst is Malca-Amit Global, een firma uit Hong Kong die haar sporen heeft verdiend in dit segment. De nieuwe goudkluis kan maar liefst 2000 ton goud herbergen voor haar klanten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

QE: waar gaat het geld heen…?

De Amerikaanse overheid heeft een technologie genaamd de geldpers (of vandaag, zijn elektronische equivalent), dat het toelaat om kosteloos zoveel dollars te creëren als dat het wenst ”, verklaarde huidig Fed-voorzitter Ben Bernanke in 2002.

“Kosteloos”, stelt hij, al zou de Franse econoom Frederic Bastiat bij het horen van deze woorden zich in zijn graf omkeren.

Bron: baaz.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Minister Asscher weert personeel van buiten de EU

Personeel inhuren van buiten de EU? Vanaf 2014 gelden er scherpere regels

Wil je na 1 januari 2014 in zee gaan met werknemers van buiten de Europese Unie (EU), houd dan rekening met scherpe regels. De Eerste Kamer stemde 12 november in met het wetsvoorstel van minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) voor de herziening van de Wet van Arbeid Vreemdelingen. Als reden voor het voorstel en dus de strengere eisen aan de toelating tot de Nederlandse arbeidsmarkt noemt de minister dat het onwenselijk is dat werknemers van buiten de EU worden aangenomen terwijl er in Nederland genoeg werkzoekenden zijn.