EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25166 tot 25170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Terwijl het volgende EU-land naar het bailoutinfuus lonkt, staat een ander alweer klaar

Dubrovnik - CroatiaKredietbeoordelaar Standard & Poor’s heeft de kredietwaardigheid van Kroatië - sinds 1 juli het 28ste lid van de Europese Unie - verlaagd tot BB of de rommelstatus (‘junk’) en twee niveaus onder ‘investeringswaardig’.  S&P verwacht dat de Kroatische economie in 2014 voor het zesde opeenvolgende jaar zal krimpen. Enkel het bbp van Griekenland is de voorbije 5 jaar dieper gezakt dan dat van Kroatië.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Olli Rehn: euro nu echt uit de gevarenzone

De existentiële bedreiging voor de euro door de eurocrisis is afgewend. Dat zei de Finse eurocommissaris Olli Rehn (economische en monetaire zaken) vandaag op het World Economic Forum in Davos.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Overheid zwijgt ouderen opgelet : halvering van de AOW vanaf 2015 !

Het lijkt me goed om u te attenderen op de toekomstige rampzalige inkomenssituatie van een grote groep mensen die de komende jaren wordt gepensioneerd. Wellicht hoort u ook tot die groep en weet u het nog niet (uit onderzoek blijkt dat 2/3 van de betrokkenen nog niet op de hoogte is !). Het gaat om gehuwde mannen of vrouwen die vanaf 2015 de pensioengerechtigde leeftijd bereiken en waarvan de partner jonger is en zelf geen eigen inkomen heeft. Deze groep zal vanaf 2015 slechts de helft van het huidige AOW bedrag ontvangen.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

IMF wil een belastingtarief van 71 % !

Het IMF heeft een nieuwe bom laten vallen op het financiële systeem. Eerst werd er getest of de bevolking vrede zou nemen met een confiscatie van 10 procent op je spaargeld. Dit zorgde alvast voor de nodige beroering. Nu komt het met het idee om de personenbelasting te optimaliseren. Volgens soverein man zou dat betekenen dat de hoogste schijf in de Verenigde Staten opgetrokken wordt naar 71 procent.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

IMF waarschuwt voor deflatie in eurozone

De inflatie in de eurozone zit "ver onder de doelstelling" en deflatie is een potentieel risico voor het blok van EU-landen dat de euro als betaalmiddel heeft. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs