EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25171 tot 25175
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Column Kees de Kort | Herstelverhaal Nederlandse economie ondermijnd

Nederlandse werknemers zijn sinds de crisis niet eerder zo ontevreden geweest over hun baas als het afgelopen jaar, blijkt uit een jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Niet gek, aldus Kees de Kort. "Er wordt in Nederland een hoop gereorganiseerd. Dat creƫert een hoop onzekerheid, vooral baanonzekerheid."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Meteen 18.000 kandidaten voor 390 jobs in Griekenland

De crisis blijft zwaar doorwegen op de Griekse bevolking. Nadat OTE, de grootste telefoon- en internetaanbieder in het land, 390 vacatures vrijgaf, meldden zich bij de personeelsdienst meteen 18.000 kandidaten aan. "En dat aantal blijft toenemen", aldus een medewerker van OTE.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Drie miljoen mensen ontvangen pensioenuitkering

Eind 2012 ontvingen drie miljoen personen een pensioenuitkering van een Nederlands pensioenfonds, een stijging van 16,7 procent ten opzichte van 2007.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Noord-Korea verkoopt goud aan China?

Volgens persbureau Yonhap heeft Noord-Korea dit jaar veel goud verkocht aan China. Het communistische land zou in economische crisis verkeren en om die reden goud verkocht hebben. Volgens de Zuid-Koreaanse overheid heeft haar geisoleerde noorderbuur een goudvoorraad van ongeveer 2.000 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs