Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25171 tot 25175
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Voorlopig nog geen pensioenakkoord

Bij een overleg woensdagavond tussen minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën en de pensioenwoordvoerders van deze partijen en van de coalitiefracties zijn weliswaar ''stapjes'' gezet, maar overeenstemming is voorlopig niet in zicht.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Occupy-activisten schelden 15 miljoen dollar schulden van Amerikanen kwijt

Activisten van de 'Occupy Wall Street'-beweging hebben voor 15 miljoen dollar persoonlijke schulden van Amerikanen opgekocht en die kwijtgescholden. Met de campagne 'Rolling Jubilee' gaf de beweging het voorbije jaar 400.000 dollar aan banken om de schulden op te kopen alvorens ze te wissen. Zo hoeven de schuldenaren hun uitstaande schulden niet meer af te betalen. Met de actie wil de Occupy-beweging de aandacht vestigen op de secundaire schuldenmarkt.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Kan Bitcoin worden gestopt, wat met confiscatie?

Dit is een antwoord op Slim Beleggen “ Fed wil Bitcoins in beslag nemen, beleggers opgepast!”

Vorige week publiceerde Slim Beleggen een artikel waarin het beleggers waarschuwde tegen het investeren in Bitcoin, want “het is niet de vraag òf Bitcoin eerstdaags aan banden wordt gelegd, mogelijks zelfs geheel in beslag genomen, maar wannèèr. Gezien de versnelde acceptatie van Bitcoin … kon dat moment wel eens onaangenaam dichtbij liggen.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 november 2013

Peter Schiff noemt Bitcoin de ‘Tulpenmanie 2.0′

Peter Schiff noemde Bitcoin op CNBC de nieuwe Tulpenmanie. Schiff reageert op een bericht van de Winklevoss broers (die vroeger al eens samen met Mark Zuckerburg aan de basis van Facebook stonden) die een Bitcoin ETF naar de markt willen brengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 november 2013