EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25171 tot 25175 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Neergang Turkse munt houdt aan

De Turkse lira heeft zijn neergang maandag doorgezet. De Turkse munt zakte naar een nieuw dieptepunt, terwijl ook valuta van andere opkomende landen opnieuw in de uitverkoop gingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Goud blijft een safe haven en verstandige hedge

Goud is ongeschikt als speculatie, maar uiterst geschikt voor beleggers op zoek naar bescherming, diversificatie en als hedge. Dat stelt een bekend professor, verbonden aan het Trinity College in Dublin. Lees hier hoe dat precies zit.

Over goud zijn al complete boeken vol geschreven en nog altijd heeft niemand een duidelijk beeld op de evolutie van de goudprijs. 2013 was een regelrechte afknapper voor de goud bulls, de goudprijs ging zwaar de mist is. De mist is nog niet helemaal opgetrokken, maar toch mogen we het edelmetaal niet onderschatten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Bitcoin beurs met vergunning van De Nederlandsche Bank

EINDHOVEN, 25 januari 2014 – Nederland krijgt een eigen beurs voor het kopen en verkopen van de digitale munt bitcoin. Twee Eindhovense ondernemers lanceren vandaag CleverCoin, een digitaal platform voor de handel in deze nieuwe munt. De daadwerkelijke handel begint binnen enkele weken. De beurs richt zich op een groot publiek: iedereen kan binnenkort snel en veilig aan bitcoins komen, aldus de initiatiefnemers Christian de Kok en Karsten Nilsen.

Lees verder op eufin.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

De 10 grootste misverstanden over de huidige crisis

Wie de echte schuld heeft aan deze crisis is bekend en toch zijn er nog vele misverstanden over deze schuldvraag, want wat weten we nu echt?. al eerder lieten we in een videoserie zien hoe bij de val van de eerste dominosteen de financiële bubbel open spatte. Hieronder zetten we de grootste misverstanden nog even op een rijtje.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Is het IMF bezig met een goud-gedekte Bitcoin?

Bitcoin is een fantastische uitvinding. Het grootste gevaar voor Bitcoin is dat er iets komt dat beter is. En misschien dat die mogelijkheid sneller daar is dan de meeste mensen vermoeden. Er moet een reset komen van het huidige monetaire systeem, zoveel is duidelijk. De grote monetaire machthebbers hebben ook al gezien tot wat Bitcoin in staat is. Combineer het innovatieve van Bitcoin met de aloude degelijkheid van goud en je hebt misschien wel de munt van de toekomst.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs