Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25191 tot 25195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 november 2013
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Bitcoins gebruikers opnieuw slachtoffer van hackers

Er zijn deze week opnieuw Bitcoins gestolen. Hackers wisten in te breken op een Tsjechische server, waar duizenden mensen een zogeheten 'Bitcoin wallet' bewaarden. Het online opslaan van Bitcoins biedt meer gebruiksgemak dan het opslaan van Bitcoins op je eigen computer, maar het blijkt zeker niet vrij van risico's. Het is zo goed als zeker dat het geld niet meer terug komt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

Britse werkloosheid op laagste peil in 3 jaar

De Britse werkloosheid is in het derde kwartaal gedaald tot 7,6 procent van de beroepsbevolking, tegen 7,7 procent in de voorgaande 3 maanden. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

ECB raakt stilaan zonder wapens

Wat voor mogelijkheden heeft de ECB nog nu het rentewapen leeg raakt? Bevat de trukendoos van ‘Super Mario’ voldoende materiaal om de markten te blijven pleasen?

De ECB verraste afgelopen vrijwel iedereen door onverwacht de benchmark rate met 25 basispunten te verlagen. De Europese rente staat nu op een historisch dieptepunt en dat wil zeggen dat er niet veel ruimte is om nog aan de rente te sleutelen.

Bron: deondernemer.nl
Geplaatst: woensdag 13 november 2013

U armer, zij rijker

Terwijl uw koopkracht er steeds verder op achteruitging, zijn de allerrijksten er dus juist op vooruit gegaan. Dat concludeert Quote bij de presentatie van de jaarlijkse Quote 500. Ondanks de economische crisis is het gezamenlijke vermogen van de rijkste Nederlanders dit jaar opnieuw gestegen. Mede geholpen door een gunstige beurskoers zagen de allerrijksten hun vermogen met 6,14 procent toenemen, tot een totaal van 113,1 miljard euro. Dit meldt de dinsdag verschenen jongste editie van de Quote 500, het blad met de jaarlijkse lijst van rijkste Nederlanders en rijkste families.