Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 25191 tot 25195
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Drukkerij Chauveheid uit Stavelot failliet, 38 banen weg

De drukkerij Chauveheid uit Stavelot heeft donderdagnamiddag bij de handelsrechtbank van Verviers de boeken neergelegd. Dat melden Sud Presse en l'Avenir vandaag. De 38 werknemers verliezen hun baan.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Amerika bespioneert 35 wereldleiders

Zo’n drie weken geleden verscheen op Xinhua.net, het officiële en meest geraadpleegde persagentschap van China, de eerste aanklacht vis à vis de Verenigde Staten : “US fiscal failure warrants a de-Americanized world”. Nu komt alweer een tweede publieke aanklacht (duidelijk een vervolg-reeks!) :

"The trust fiasco of America the Eavesdropper" en het bevat wederom sterk commentaar. Amerika bespioneert onder andere wereldleiders.

Bron: gelderlander.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

vingerscan

OUDERKERK AAN DEN AMSTEL - Sluitende identificatie door een vingertopscan. De vinding van het bedrijf Primary-Net onder leiding van de Nederlandse miljonair Klaas Zwart is gelanceerd in Londen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Vestia claimt schade bij acht oud-bestuurders

Vestia heeft acht oud-toezichthouders aansprakelijk gesteld voor de financiële schade die de woningcorporatie heeft geleden. 

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 2 november 2013

Welkom in het nieuwe Japan: het heet Europa...

Sinds Japan begin negentiger jaren van vorige eeuw zijn eigen vastgoed- en financiële crisis kende, heeft het eiland de voorbije twee decennia weinig anders gedaan dan geprobeerd uit het deflationaire drijfzand te klauteren. (Hoewel deflatie - een ononderbroken daling van de prijsniveau’s - interessant mag lijken voor de minder begoede consument, is het nefast voor elke ontwikkelde economoie omdat het investeringen, consumptie en groei tegenhoudt)