Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 25196 tot 25200
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Aandelenkoersen stijgen, maar winst per aandeel daalt

Dacht u dat aandelenkoersen een weerspiegeling geven van de winstgevendheid van onderliggende bedrijven? Mooi niet! De afgelopen drie maanden ging de winstverwachting van de S&P 500 bedrijven omlaag, terwijl de aandelen van die bedrijven steeds duurder werden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 november 2013

Jim Rogers: “Zorg dat je wat goud hebt”

Volgens Jim Rogers is het verstandig om wat fysiek goud te kopen als verzekering tegen een valutacrisis. Rogers denkt dat men er verstandig aan doet om wat spreiding toe te voegen aan een portefeuille van papieren bezittingen. Fysiek goud leent zich daar goed voor, aangezien het al talloze valutacrises doorstaan heeft.

Bron: theguardian.com
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

VS: Onderzoek naar manipulatie banencijfers

New York Post alleges census employee Julius Buckmon was caught faking results to make unemployment rate appear lower

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

Miljardenschikking JPMorgan voor hypotheken

Bijna een derde van het bedrag, vier miljard dollar, zal worden gebruikt om mensen die nadeel hebben ondervonden van het beleid van JPMorgan te compenseren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 19 november 2013

55.000 werklozen dreigen uitkering te verliezen

Ongeveer 55.000 werklozen, van wie het merendeel in Wallonië, dreigen uitgesloten te worden van hun recht op uitkeringen vanaf 1 januari 2015, wegens een hervorming die de federale overheid heeft beslist. Dat bericht SudPresse op basis van een onderzoek door de studiedienst van het Waalse ABVV. Secretaris-generaal Thierry Bodson heeft het over een "heuse sociale atoombom".