Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 2521 tot 2525
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

In China wordt enkel nog over de stad Xiongan gepraat. Hier leest u waarom

China wil in de omgeving van de hoofdstad Peking een compleet nieuwe stad bouwen. Dat heeft de Chinese regering bekend gemaakt.

De creatie van de Xiongan New Area – een honderdtal kilometer ten zuidwesten van Peking, zou onder meer moeten helpen om de bevolkingsdruk op de hoofdstad te verlichten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

De Mexicaanse peso herleeft!

Vorig jaar kreeg de Mexicaanse peso flinke klappen te verduren. Met name toen de overwinning van Trump een feit was, moest de Mexicaanse valutamunt het flink vergelden. Sinds het begin van dit jaar is er echter sprake van een trenddraai.

De Mexicaanse peso is op dit moment de best presterende valutamunt tegenover de dollar. Zo is de peso de afgelopen 3 maanden met 11% in waarde gestegen. En deze stijging heeft er voor weten te zorgen dat steeds meer beleggers durven terug te keren naar de hard afgestrafte munt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Rusland verstevigt in alle stilte zijn greep op het Midden-Oosten

De Amerikaanse bombardementen op Syrische regeringsdoelwitten werden in het Westen (en in Riyad) op applaus onthaald. Sommige journalisten hopen hardop op een Amerikaans grondoffensief dat het Baath-regime van de kaart veegt en de etnische en islamitische hardliners vrij spel geeft.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Trump vindt dat Amerikaanse dollar te duur wordt

De Amerikaanse dollar wordt te duur en dat is schadelijk voor de Amerikaanse economie. Dat tekende zakenkrant Wall Street Journal woensdag op uit de mond van de Amerikaanse president Donald Trump. 

Trump merkte daarbij op dat de waardestijging van de munt ook gedeeltelijk zijn eigen fout was.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Opnieuw ruim 280 miljoen euro Europees geld voor Griekenland… of Duitsland?

Naast het miljardenreddingspakket voor de Griekse overheid heeft de Europese Investeringsbank (EIB) besloten om 280 miljoen euro te investeren in 14 Griekse luchthavens.

Het geld zal gebruikt worden om een lening te financieren aan Fraport Greece, de Griekse dochter van het Duitse Fraport AG, de operator van de luchthaven van Frankfurt.