EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2521 tot 2525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Het is 5-voor-12 voor de GOUD MAJORS

Je zou het haast niet denken, maar de beursmachine begint toch zo nu en dan wat te sputteren.

Je zou het haast niet denken, maar de beursmachine begint toch zo nu en dan wat te sputteren.

Het hoeft nog allemaal niet veel te betekenen, maar ons valt het in ieder geval wel op. De klim verloopt minder soepel, en we zien de volgende elementen opduiken:

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Turkije haalt NAVO militairen weg uit Noorwegen

Turkije haalt voortijdig veertig militairen terug die in Noorwegen zouden meedoen aan een NAVO-oefening, zo verklaarde de Turkse president Erdogan. Reden voor dit besluit is dat Erdogan samen met Mustafa Kemal Ataturk, grondlegger van de republiek van Turkije, werd genoemd in een grafische illustratie van vijanden van de NAVO. In reactie op het laatste incident zou de belangrijkste adviseur van Erdogan, Yalcın Topcu, gezegd hebben dat Turkije haar lidmaatschap van de NAVO opnieuw moet overwegen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Lek in Keystone oliepijpleiding: 800.000 liter olie weggelekt in 15 minuten

In de Amerikaanse staat South Dakota is bij een lek in een oliepijpleiding zo’n 800.000 liter ruwe olie weggelekt in amper een kwartier. Volgens de autoriteiten is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Het lek is inmiddels gedicht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Wie begrijpt nog iets van de bitcoin? Het is ook niet nodig want geld zal het nooit worden

De bitcoin nadert de grens van de 8.000 dollar en zou daarmee 1.000% hoger noteren dan een jaar geleden. Nadat de koers van de cryptomunt eerder deze week tot rond de 5.500 dollar was gezakt, werd opnieuw hoop geput uit de aankondiging dat grote, officiële beurzen – waaronder de Chicago Mercantile Exchange (CME) – op bitcoin gebaseerde producten willen gaan uitgeven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

Peking opent steeds meer de deuren voor de buitenwereld

China heeft de laatste tijd meerdere malen aangegeven om zich meer open te stellen naar de buitenwereld toe in een poging om te groeien als financiële hub. Internationale bedrijven en investeerders zijn steeds meer welkom om handel te drijven met en in China. Voornamelijk de één bepaalde sector ondervindt daarvan de voordelen want sinds kort hebben de Chinese autoriteiten buitenlandse verzekeraars meer toegang gegeven tot de financiële sector.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs