Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2521 tot 2525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

De reden achter de prijsstijging van zilver moet je niet ver zoeken

Je moet geen raketgeleerde zijn om te weten waarom de zilverprijs stijgt. De vraag naar zilver stijgt terwijl het aanbod daalt. Economische logica zegt dan dat de prijs moet stijgen. En dat is wat er vandaag gebeurt. Sinds begin dit jaar steeg de zilverprijs al van $16 tot boven $18 of een stijging van 13%.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

De Democratisering van Geld

Banken pretenderen dus dat ze ons geld lenen (misleiding), maar komen slechts tussenbeide in zaken tussen burgers en bedrijven en her-publiceren onze betalingsbeloftes als Euro’s in hun computersysteem tegen verwaarloosbare kosten. Het bankensysteem brengt ons hiervoor periodieke rente in rekening.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Bitcoin stijgt 10 dagen op rij richting nieuw record

Begin dit jaar kreeg de prijs voor Bitcoin nog een forse tik nadat de Chinese autoriteiten strenger gingen toezien op de cryptomunt. Velen zagen hier het begin van het einde in. Maar Bitcoin bewijst opnieuw bijzonder sterk te zijn. De populaire virtuele munt stijgt nu al 10 dagen op rij en nadert zijn absoluut recordniveau.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

VS niet langer belangrijkste handelspartner van Duitsland

China heeft het afgelopen jaar de Verenigde Staten overklast als belangrijkste handelspartner van Duitsland. Dat blijkt uit cijfers van het federale bureau voor de statistiek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 27 februari 2017

Virtuele munt Bitcoin op nieuw record

De virtuele munt Bitcoin is vandaag verder in waarde gestegen, tot 1.218,85 dollar of een nieuw record. Volgens analisten anticiperen kopers op de mogelijke goedkeuring van bitcoin-beursfondsen door de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Een beslissing daarover wordt tegen 11 maart verwacht.