Nieuws / Artikelen met het woord

57634 artikelen gevonden. Artikel 25221 tot 25225
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat goud en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Duitsers willen referendum EU & €

Belangrijke beslissingen over de Europese Unie zouden in een referendum moeten worden voorgelegd aan de Duitse bevolking. Dat vinden de partijen die momenteel onderhandelen over een Duitse coalitie, blijkt uit een document dat persbureau Reuters heeft ingezien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

5 trends die de groei van de Amerikaanse economie beïnvloeden

Er vallen volgens Goldman Sachs economen een vijftal trends waar te nemen die van significante invloed zijn op de groei van de Amerikaanse economie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Vergroening economie : geen keuze maar noodzaak

Premier Rutte dringt er op aan de Nederlandse economie te verduurzamen, naar een rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).  Het advies luidt geleerd “dat Nederland de focus moet verschuiven van macro-economische kwesties zoals staatsschuld en inflatie, naar het terugverdienmodel”.  Kort : we moeten ecologische uitdagingen zoals grondstoffenschaarste en biodiversiteitverlies aanpakken.  Economie en ecologie dus dichter bij mekaar brengen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Werkonderbreking bij personeel Antwerpse loketten

Het loketpersoneel van de Antwerpse districtshuizen en stadskantoren heeft vanochtend tijdelijk het werk neergelegd naar aanleiding van de ontevredenheid rond de uitgebreide openingsuren die schepen voor Loketten Liesbeth Homans (N-VA) binnenkort wil invoeren om de dienstverlening te verbeteren. De werkonderbreking was gepland tijdens een zoveelste overlegmoment van de vakbonden met de schepen, maar wordt op verschillende locaties mogelijk verlengd tot het einde van de werkdag.