EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25221 tot 25225
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

‘Olieprijs is momenteel 20% tot 30% te hoog’

Volgens Fadel Gheit, een olie-analist bij Oppenheimer, is de huidige olieprijs veel te hoog.

Volgens Fadel Gheit, een olie-analist bij Oppenheimer, is de huidige olieprijs veel te hoog.

De oliebubbel wordt volgens Gheit veroorzaakt door een zogenaamde ‘supple risk premium’. Deze premie, van 20% tot 30%, zal volgens de analist verdwijnen wanneer de perikelen rondom het nucleair prgramma van Iran tot bedaren zullen komen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Goudprijs in schemerzone

De goudprijs hield afgelopen vrijdag, tegen alle verwachting in, goed stand op een beter dan verwacht banenrapport uit de VS. Toch bevindt de goudprijs zich momenteel in een soort schemerzone.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

Oorlog tussen Japan en China komt dichterbij

De aankondiging van China om een air defense identification zone (ADIZ) in te stellen in de Chinese Oostzee, zet kwaad bloed in Japan. Deze ADIZ overlapt ook een stuk Japans gebied. China en Japan hebben al lange tijd ruzie over enkele rotsen in de oceaan. Nadat beide landen al geruime tijd in alle vrede naast elkaar woonden, beginnen de conflicten nu steeds sneller op verschillende fronten terug toe te nemen. Een oorlog begin volgend jaar is niet uit te sluiten - aldus Zerohedge.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

COT Data voorspelt bodem goudprijs

In juni 2013 bodemde de goudprijs voor de eerste keer dit jaar met een koers op het laagste niveau in 2 jaar. Op dat moment stonden de commercial gold futures (de goudmijnen) op een zeer laag netto short positie. Ook nu lijkt de goudprijs rond hetzelfde niveau een bodem te vinden en staan de commercial gold futures voor het eerst sinds 2001 zelfs netto long - aldus  ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 9 december 2013

'Druk op Europese banken houdt aan'

Ondanks recente positieve ontwikkelingen blijft de financiële basis van banken in de meeste Europese landen ook volgend jaar onder druk staan. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody's in een maandag gepubliceerd rapport.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs