EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25221 tot 25225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Biomassa goed voor 30.000 nieuwe banen in landbouw

Als de Nederlandse chemische industrie voor de helft overstapt van fossiele grondstoffen naar biomassa, levert dat tienduizenden banen op. 

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

'Must see! De recente economische geschiedenis in één briljante, maar verontrustende grafiek'

De grote winnaars van de globalisering zijn de rijken en de Chinese middenklasse. De grote verliezers moeten daarentegen worden gezocht in de Amerikaanse middenklasse. Dat is de boodschap van een rapport van Branco Milanovic, econoom bij de Wereldbank en professor economie aan de Johns Hopkins University, over de aangroei van het inkomen van de wereldbevolking tussen de tweede helft van de jaren tachtig van de voorbije eeuw en het begin van de financiële crisis zes jaar geleden. James Plunkett, analist bij de denktank Resolution Foundation, raadt de elite op het World Economic Forum in Davos dringend aan de grafiek van Milanovic goed te bestuderen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Japanse Beleggers vluchten in Goud (+63%)

De grootste Japanse bullion retailer, Tanaka Kikinzoku Kogyo, verkocht in 2013 63% meer goud en boekte daarmee het beste cijfers sinds 5 jaar. Beleggers vluchten in goud uit angst voor inflatie en een verzwakking van de Yen. Het beleid van Minister President Abe om uit de deflatiezone te geraken door inflatie te creëren (Abenomics) duwt beleggers richting goud. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Belgisch pensioensparen schendt EU-regels

Het Belgische fiscale gunstregime voor pensioensparen mag niet langer beperkt blijven tot Belgische financiële instellingen. Door buitenlandse instellingen uit te sluiten, treedt ons land immers de Europese regels met voeten. Dat heeft het Europees Hof van Justitie vandaag geoordeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Doorbraak voor Bitcoin

Het Sacramento Kings basketball team wordt de eerste grote Amerikaanse professionele sportclub die Bitcoins gaat accepteren als betaalmiddel. Hiermee zet Bitcoin een nieuwe stap in de mainstream acceptatie als betaalmiddel. Volgens de eigenaar van de Sacramento Kings bereikt Bitcoin een kritisch punt waar het over gaat van curiositeit naar effectief betaalmiddel, aldus de

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs