EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25226 tot 25230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Column Kees de Kort | Yellen met een korreltje zout

De Europese economie wordt niet bepaald in Frankfurt. Toch verschult iedereen in Parijs, Den Haag, Rome en Madrid zich achter de monetaire autoriteiten. Het is op dit moment zo lekker rustig, tenslotte. Maar aan een herstel werken ze niet mee, constateert macro-econoom en BNR-economiecommentator Kees de Kort. Hetzelfde beeld zie je in de Verenigde Staten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Mike Maloney voorspelde de financiële crisis in 2005

Mike Maloney voorspelde al in 2005 een crash van de Amerikaanse huizenmarkt en de aandelenmarkt. Ook zat hij goed met zijn verwachting dat de goudprijs en de zilverprijs zou gaan stijgen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Peter Schiff en de explosie van de goudprijs

Peter Schiff voorspelde dat de aandelenmarkten zouden corrigeren eens de Federal Reserve zou beginnen met 'tapering'. De markten zouden dan door krijgen dat het herstel van de Amerikaanse economie helemaal geen herstel is waarbij ze zouden vluchten naar goud. In het begin van dit jaar kregen we alvast een voorsmaakje van de correcte voorspelling van Schiff.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Bericht voor de EU: 46.000 Chinese miljonairs zoeken een thuis... en Canada wil ze niet meer

De Canadese regering heeft een investeringsprogramma voor immigranten stopgezet. Vreemdelingen die bereid waren de Canadese overheid een renteloze lening van 535.000 euro te geven terugbetaalbaar over vijf jaar konden zo aanspraak maken op het Canadese staatsburgerschap. Ruim 59.000 hangende aanvragen worden nu geannuleerd, waarvan 70% of zo’n 46.000 uit China. Het programma werd in 1986 ingevoerd en ruim 130.000 vreemdelingen hebben er gebruik van gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Een schuldencrisis bestrijden met schulden is nutteloos

De wereldeconomie zal niet meer herstellen van de financiële crisis van 2008 om de simpele reden dat het systeem op de rand van de afgrond kwam doordat het onhoudbaar was geworden wegens te veel schulden. Sindsdien zijn er alleen maar meer schulden bij gekomen. Er zijn steeds meer kredieten nodig om een reële stijging van het bbp te bekomen in een economische cyclus, en we zitten al extreem ver in de huidige cyclus, aldus ....

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs