Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 25226 tot 25230
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton goud uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton goud geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese goudmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton goud per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende goudprijs doet de Chinezen niets...

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

'Utrechtse methode hulp bij schulden werkt'

In 2010 verliep nog minder dan de helft van de regelingen succesvol.

Utrecht laat mensen met schulden binnen 20 dagen meedoen aan een workshop, waar ze leren hoe ze met geld en administratie moeten omgaan, hoe ze een begroting kunnen maken en waar ze financiële steun kunnen krijgen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Omzet industrie groeit

De omzet van de Nederlandse industrie is in het derde kwartaal voor het eerst sinds begin 2012 gegroeid. Dat maakt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekend.

Bron: hol.es
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Schuldencrisis: Men kweekt een land vol kale kippen.

Vijf jaar na het uitbreken van de kredietcrisis kunnen we nu een bepaalde richting constateren die wijst naar de eindfase. Vijf jaar lang was het een grote brei van voorspellingen, maatregelen, noodfondsen, de ene QE na de ander, crashes en minicrashes op aandelen, goud en zilver crashes, obligatie crashes, failliete banken en landen, en ga zo maar door, kwamen om beurten aan bod. Kilometers teksten van informatie en desinformatie werden er mee volgeschreven. De massamedia en politiek deden hun uiterste best het echte probleem onder de mat de houden en deden daar nog een zee aan desinformatie over heen. Ziet u door de bomen het bos nog? Ik kan alleen maar zeggen, let op voor desinformatie.

Bron: mistercoin.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Litecoin waarde verdubbeld binnen 24 uur

De afgelopen 24 uur is de waarde van de Litecoin verdubbeld! Gisteren schreven we nog een artikel over de prijsdoorbraak op $ 10,-. Op moment van schrijven noteert de Litecoin een waarde van meer dan $ 20,-. Er is dus wederom sprake van een recordhoogte, ook wel ”All time high” genoemd.