EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25231 tot 25235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin wordt verder in de hoek gedreven

Na enkele maanden van relatieve stabiliteit bij Bitcoin is de koers de laatste dagen onderworpen aan een extreme volatiliteit. Nadat Bitcoin een flash crash kende van 80 % kreeg het gisteren opnieuw te maken met een koersdaling van 15 %. De tweede koersdaling had te maken met Bitstamp dat het voorbeeld van Mt. Gox volgde en geen Bitcoins meer kon of wou uitbetalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin alwéér de gebeten hond

Voor Bitcoin lijkt de Wet van Murphy duidelijk opgeld te doen. Diverse Bitcoin Exchanges werden simultaan aangevallen door hackers. De cryptovaluta blijft zo maar weinig bespaard deze dagen.

Voor Bitcoin lijkt de Wet van Murphy duidelijk opgeld te doen. Diverse Bitcoin Exchanges werden simultaan aangevallen door hackers. De cryptovaluta blijft zo maar weinig bespaard deze dagen.

Rampspoed lijkt Bitcoin te achtervolgen. Het slechte nieuws stapelt zich op. Gisteren vond er een gecoördineerde DDoS aanval plaats op diverse Bitcoin handelsplatforms. En dit slechts enkele dagen nadat het populaire Mt. Gox eruit lag wegens een ‘critical flaw‘ oftewel een bug die ontdekt was in de Bitcoin code. Jawel, laten we vooral niet vergeten dat het Bitcoin concept vernieuwend tot mogelijk zelfs revolutionair is, maar in essentie nog altijd ‘slechts’ uit bits en bytes bestaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

ING schrapt meer banen

ING schrapt nog eens 300 banen bij zijn Nederlandse bankactiviteiten. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin imago loopt stevige deuk op

Bitcoin blijft voer voor stevige discussies tussen voor- en tegenstanders. Toch staat één ding vast: de flash crash van gister waarbij bitcoins even 80 procent in waarde kelderden, heeft het imago geen goed gedaan.

De afgelopen dagen is de goudprijs aan een opmars begonnen. Die opmars verloopt kalmpjes aan, van grote schokken op de goudmarkt is zeker geen sprake. Maar zo hebben we het eigenlijk graag: rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Heel vaak zijn hardlopers namelijk doodlopers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014

Huis VS stemt voor hoger schuldenplafond

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft met een kleine meerderheid ingestemd met verhoging van het schuldenplafond gedurende een jaar. 221 afgevaardigden stemden voor het voorstel, 201 tegen. Het Huis stelde geen eisen aan de verhoging van de schulden die de overheid mag maken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs