Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25241 tot 25245
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Dit is de belangrijkste grafiek om nu te volgen

Sinds mei van dit jaar zit de Dow Jones gevangen in een zijwaartse consolidatieperiode. De Dow Jones heeft al enkele heikele gebeurtenissen van zich af weten te schudden. Momenteel ziet er alles naar uit dat we een eindejaarsrally gaan krijgen, maar het staat vast dat de Dow Jones een krachtige uitbraak wacht, naar boven of naar beneden - aldus Jesse Colombo.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

"Crowdfunding lost ons schuldenprobleem niet op"

Monetair econoom Dirk Bezemer zei afgelopen zondag dat crowdfunding niet de oplossing is voor ons schuldenprobleem. Een probleem dat ontstaan is doordat banken teveel onproductieve leningen verstrekten aan consumenten, zoals hypotheken. Helaas is het programma Buitenhof te kort om te praten over oplossingen...

Bron: metronieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De Quote 500-factor

De Quote 500 is een duiventil. Op de lijst van 2012 werden maar liefst 63 nieuwkomers verwelkomd. In de editie van dit jaar zal het niet anders zijn. Hierbij een aantal vrijblijvende tips om zelf je eerste miljoen te vergaren.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Vodafone investeert miljoenen in Nederland

Dat maakt Vodafone dinsdag bekend bij de presentatie van de cijfers over de eerste helft van het gebroken boekjaar van het bedrijf.

De winst daalde in de periode van april tot en met september 2013 met 4,7 procent naar 893,5 miljoen euro. De winst kreeg een grotere klap en kwam 14,4 procent lager uit om zo'n 142 miljoen euro.

Bron: thestorycorner.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

De Jihad en de NAVO

Berichten over jongeren uit Nederland en België die gaan strijden in Syrië komen verontrustend over op het nieuws. Ze gaan strijden voor de Jihad. Ondertussen zijn er ook veel jonge soldaten gestuurd naar landen zoals Afghanistan en Mali. Eigenlijk moeten we blij zijn dat het conflict zich ergens anders plaatsvindt dan in onze achtertuin. Het gebakkelei tussen oost en west is namelijk al millennia oud.

[...]