Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 25261 tot 25265
Bron: apparata.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Sony heeft serieuze financiële problemen

Sony zit in zware financiële problemen. De verliezen stapelen zich op en kredietbeoordelaars omschrijven het bedrijf als ‘rommel’.

Gisteren werd bekend dat electronicaconcern Sony in het derde kwartaal veel meer smartphones verkocht dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Er gingen in totaal 10 miljoen telefoons over de toonbank, dat is 12 procent meer dan vorig jaar. De omzet uit de mobiele divisie van het bedrijf steeg met 39,3 procent naar 418 miljard yen (3,1 miljard euro). Desalniettemin verloor Sony nog 0,9 miljard Yen (6,7 miljoen euro) op de mobiele divisie. Dat is ruim 150 miljoen euro minder dan vorig jaar, maar toch.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Stijgende beurzen helpen economie nog niet

De Belgische economie groeide in het 3de kwartaal van 2013 met 0,3%. De economie in Spanje groeide 0,1 % in diezelfde periode.

De Nederlandse economie bevindt zich officieel nog altijd in een recessie maar DNB president Knot geeft aan dat de economie "waarschijnlijk’ weer aan het groeien is.

De aandelenbeurzen zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Ook in de VS gaat het herstel verder en zoals Fed-voorzitter Bernanke zei: ‘als de beurzen stijgen voelen mensen zich goed en gaan ze meer uitgeven’. De bubbels moeten we maar op de koop toenemen.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Over 10 jaar geen papieren tijdschriften meer

'Over 10 jaar geen papieren tijdschriften meer'

Over tien jaar zijn er bijna geen papieren tijdschriften meer. Dat zegt Joris van Heukelom, deskundige digitale media, in de Kijker aan Z.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Betaalautomaat accepteert eindelijk bitcoins

Canada krijgt de primeur van een (werkende) bankautomaat die bitcoins accepteert. Vooralsnog moet je ervoor naar Vancouver, waar Canadese dollars voor bitcoins kunnen worden ingewisseld en vice versa. Is daarmee de acceptatie van bitcoins een feit?

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

'Zieke bedrijfscultuur Rabobank bijna garantie voor nog meer rotzooi'

Weest niet verrast als er nog meer rotzooi bij de Rabobank naar buiten komt. De bedrijfscultuur is verziekt en interne controle ontbreekt, schrijft Errol Keyner.