EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25261 tot 25265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Radar De Schuldvraagd deel 1 op TV en deel 2 al op Internet

We laten de trailer zien van de documentaire Radar Extra: De Schuldvraag. Deze documentaire vertelt je alles wat je altijd al wilde weten over geld en schuld, maar nooit durfde te vragen...

Lees verder op trosradar.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Hedge funds ruiken bloed op de goudmarkt

Het zijn rustige tijden op de financiële markten, het volume ligt veel lager dan normaal door de feestdagen. Maar door de daling van de goudprijs naar $ 1.200 ruiken de hedge funds bloed waarbij ze de goudprijs door de stops van $ 1.179 zullen proberen te duwen, aldus ilver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Column Kees de Kort | Japanners, de koningen van het begrotingstekort

In de Bijbel heb je de wonderbaarlijke broodvermenigvuldiging, in de Amerikaanse economie hebben ze de wonderbaarlijke versnelling van de groei, constateert economiecommentator en macro-econoom Kees de Kort. De derde versie van de groeicijfers over het derde kwartaal is een opwaartse bijstelling van de tweede versie, die al een stuk gunstiger was dan de eerste versie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Komt LTRO 3 eraan in Europa?

Als de inflatie in Europa nog verder daalt, zal de ECB niet anders kunnen dan de bazooka opnieuw boven te halen, anders dreigt een Japans scenario met een decennialange depressie, dat zegt Nederlands econoom Paul Mortimer-Lee in de Nederlandse Telegraaf.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 december 2013

Maximale hypotheek 'stiekem' verlaagd

Het Nibud en het kabinet doen geheimzinnig over de aanpassing van de hypotheeknormen voor 2014. Ze lijken bang om deze impopulaire maatregel goed uit te leggen.

Huishoudens kunnen per 1 januari al snel tien- tot twintigduizend euro minder lenen voor hun woning

Lees verder op gelderlander.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs