Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 25266 tot 25270
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Peter Schiff en James Turk over goud

De twee onderstaande video's komen van The Gold Report. In de eerste video legt Peter Schiff uit waarom hij positief is voor goud.

Dit interview werd afgenomen vlak nadat de Verenigde Staten een overeenkomst bereikte over het schuldplafond. In de tweede video laten we James Turk aan het woord.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Wanneer de fiscaliteit confiscatoir wordt, vlucht de belastingplichtige waar hij kan: steeds meer cash geld in omloop in

Fran├žois HollandeDe centrale bank van Frankijk maakt zich zorgen over de grote hoeveelheden biljetten van 50 en 20 euro die de voorbije maanden in de economie zijn opgedoken. De Banque de France heeft de voorbije maanden grote hoeveelheden van die biljetten moeten laten bijdrukken om aan de vraag te voldoen. Steeds meer cash circuleert onder de burgers; voor economen het signaal dat de ondergrondse of zwarte economie opnieuw is opengebloeid. Vooral in de bouw, de benzinestations en de horeca lijkt cash opnieuw koning te zijn.

Bron: knm.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Nieuwe Nederlandse euromunten

Op 31 oktober 2013 onthulde Staatssecretaris Frans Weekers van Financiën het ontwerp voor de nieuwe Nederlandse euromunten. Het ontwerp met op de nationale zijde de beeltenis van Koning Willem-Alexander is van de hand van de Nederlandse fotograaf Erwin Olaf. Vanaf de tweede helft van januari 2014 komen de munten in omloop.

[...]

Bron: thestorycorner.nl
Geplaatst: donderdag 31 oktober 2013

Poetin machtigste man

In 2012 was Barack Obama nog de machtigste man op aarde, nu is dat Vladimir Poetin, meld het Amerikaanse zakenblad Forbes. De shutdown, het afluisterschandaal en de rol in de oorlog in Syrië hebben Obama geen windeieren gelegd. Daarentegen wist Poetin de situatie in  Syrië te gebruiken om een positieve wending te geven aan zijn reputatie. De incidenten die plaatsvonden in het Nederland – Rusland jaar deden Poetin alleen maar machtiger lijken.

[...]