Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25266 tot 25270
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

'Portugese werknemers A2 nog steeds uitgebuit'

Een groep van zeventig Portugezen die werken aan de A2-tunnel in Maastricht wordt nog altijd uitgebuit. 

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

10 mkb-trends voor 2014

De Dutch Network Group, bestaande uit MKB Servicedesk en De Zaak, hebben tien trends voor het MKB samengesteld. 

Ondernemen doe je niet alleen. Je werkt samen: met collega’s, met concurrenten en zelfs met klanten. Want twee kunnen meer dan éém. Zodat jij je kunt toeleggen op waar je echt goed in bent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Loon-explosie in Latijns-Amerika

Latijns-Amerika is de regio waar de lonen komend jaar fors zullen stijgen, met Venezuela voorop. Europa blijft ook hier sterk achter, net als de VS.

ECA’s Salary Trends Survey 2013/2014 is een onderzoek dat elk jaar wordt verricht en waarbij wordt gezocht naar die regio’s waar de lonen sneller stijgen dan elders. Wereldwijd wordt voor volgend jaar een gemiddelde stijging van de lonen met 6 procent vooropgesteld.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

“Recessie is voorbij”

Ha! Opluchting! Maar wie verder leest dan deze kop uit de Telegraaf verneemt al vlug dat het om “een gevoel” gaat van de president van de Nederlandse centrale bank.  Nou ja, ook 9 van 10 niet nader genoemde “binnen- en buitenlandse economen” denken er zo over.  Eén buitenbeen in deze context denkt dat de recessie nog lang zal duren.  Donderdag komt het Centraal Bureau voor de Statistiek met cijfers om deze “gevoelens” te weerleggen of te beamen.  Maar kijken we eens naar het grotere geheel : de eurozone.  Daarover klinken al langer positieve geluiden van overheidswege als zou de crisis daar al achter de rug zijn, of toch stabiliseren, of toch niet meer verergeren.  Maar hoe noem je dan een euro-economie met 12,2 % werkloosheid, een all-time high (cijfer van september jl.)? En dit is slechts een gemiddelde want is Griekenland is het 27,6 % en in Spanje 26,6 %.  Met een nog gruwelijker jeugdwerkloosheid van 26,1 % in Frankrijk en 40,4 % in Italië…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Tieners blieven Facebook niet meer

Facebook raakt uit de gratie bij tieners. Aangezien de jeugd de toekomst heeft, is dat een probleem. Maar waarom blieven tieners Facebook niet (meer)?