EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25271 tot 25275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Is dit een valse uitbraak voor de goudmijnen?

Zoals u weet, willen we bij beurs.com graag alle kanten van de medaille tonen. We geloven sterk in goud en goudmijnen, maar het kan nooit kwaad om eens naar berichten te luisteren die onze thesis niet ondersteunen. Volgens Swing Trade is de huidige stijging van goud en goudmijnen dan ook een valse uitbraak, een dead-cat-bounce.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

De marxistische nachtmerrie van de 1%

Als de wereldelite er niet in slaagt om de ongelijkheid aan te pakken door de vruchten van de technologische vooruitgang over de hele maatschappij te verdelen, eerder dan enkel aan de top van de piramide, kan het kapitalistisch systeem geheel instorten. Voor zulk scenario waarschuwen topeconomen als Nouriel Roubini en Erik Brynjolfsson.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Voor het eerst sinds 2001 steekt de zakenwereld zijn centen liever in de VS dan in China

Voor het eerst in meer dan tien jaar (2001) vinden bedrijfsleiders dat niet China, maar de VS de beste plaats ter wereld is om te investeren. Het was een opgemerkte uitspraak die de Amerikaanse president Barack Obama dinsdag tijdens zijn jaarlijkse State of the Union deed.

Obama had nog goed nieuws: de werkloosheid staat op het laagste niveau in vijf jaar, de huizenmarkt is aan de beterhand, de industrie creëert voor het eerst sinds 1990 opnieuw jobs en het land produceert meer olie dan het op de globale markt koopt- ook dat was alweer 20 jaar geleden. Verder is het deficit zowat gehalveerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Hightech creëert 100.000 jobs

België kreeg er sinds 2000 minstens 100.000 hightechjobs bij. Dat blijkt uit een studie van de KU Leuven/Vives in opdracht van Google, die De Tijd kon inkijken. Ons land telt volgens de studie 549.000 hightechkenniswerkers, goed voor 12,2 procent van de werkende bevolking. Maar het reële aantal ligt wellicht nog hoger. De onderzoeksdata reiken immers maar tot 2011 en het aantal hightechjobs in ons land neemt snel toe, zo schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

MIVB op zoek naar 1.000 nieuwe werknemers

De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB wil dit jaar duizend nieuwe werknemers aanwerven. Die zijn noodzakelijk door de uitbreiding van het net, het wagenpark en de diensten. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]l.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs