Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25276 tot 25280
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Aanklager eist 600 miljoen van Bank of America

Bank of America (BoA) moet de maximale boete van 863 miljoen dollar (645 miljoen euro) betalen voor het verkopen van probleemleningen als normale leningen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Over banken, bubbels, krediet en macht

Er is weer veel te melden over de ontwikkelingen in de bankenwereld en de trends rondom onze Centrale Banken.

Terwijl de Fed dit jaar al bijna een dollar in de economie heeft gepompt, vond de Europese Centrale Bank het wederom tijd worden om de rente te verlagen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Gewezen topman Fed sceptisch over toekomst euro

Alan Greenspan, de voormalige topman van de Amerikaanse centrale bank, toont zich in een interview met het Duitse 'Welt am Sonntag' sceptisch over de toekomst van de euro. "De euro is enkel met een politieke unie te redden", aldus Greenspan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Beursgang Twitter verloopt beter dan die van Facebook

Twee dagen nadat Twitter naar de beurs ging, is duidelijk de beursgang van de microbloggingdienst beter is verlopen dan die van Facebook. De koers van Facebook daalde sterk na de beursgang, maar bij Twitter gebeurde dat niet. Dat staat te lezen op de website tweakers.net.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Het is weer een verlengd weekend. Het geeft je dan ook een veel de tijd om onze tips te bekijken, te beoordelen en u meer te informeren over de beste tips naar uw vermogen. Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. In dit artikel hebben we de volgende 16 gratis tips voor je samengevat.