EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25276 tot 25280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Marc Faber over monetaire hocus pocus en bitcoin!

Marc Faber was te gast bij Bloomberg TV om wat zinvolle zaken te zeggen over de markten. Volgens Faber leeft de wereld op 2 snelheden: die van de gewone man in de straat en de rijke belegger op Wall Street.

De ene (werkende mensen) heeft het bijzonder moeilijk om de eindjes aan mekaar te knopen terwijl de andere (beleggers) steeds rijker wordt door stijgende prijzen als gevolg van de ingrepen van centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de goudprijs nu opstaan?

De goudprijs wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de goudmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Goudprijs update 15 januari 2014

De goudprijs zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Roubini waarschuwt voor 11 vastgoedbubbels

Nouriel Roubini waarschuwt voor 11 landen waar een potentiƫle vastgoedbubbel aan de gang is en voor nog eens 6 landen waar sommige steden last hebben van een overwaardering van het vastgoed. In deze lijst staan verschillende grote landen waardoor de impact wereldwijd voelbaar kan worden, aldus The Washington Post.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Het volk moet zich verzetten tegen de Elite en bankiers, het is genoeg!

De schuldvraag van TROS radar is vele malen bekeken en neemt je mee op een zoektocht naar de oorsprong van geld, schuld en de crisis. Hoe is het zo ver gekomen? En waar staan we nu? en wat blijkt niemand van de politiek heeft waarschijnlijk deze docu niet gezien want Kamervragen worden er niet gesteld en zelfs als de RABO fraude pleegt blijven de heren en dames in Den haag stil want vragen stellen over deze banken-Elite nee dat mag niet.

Lees verder op stopdebankiers.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs