Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 25281 tot 25285
Bron: doorbraak.eu
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Met een nulurencontract ben je altijd bang

Johan de Heer werkt sinds een jaar met een nulurencontract bij een taxibedrijf in Den Haag en zit midden in de “race to the bottom” in de taxiwereld. Hij is zijn hele leven al van flexbaantje naar uitkering naar flexbaantje gegaan. Bij zichzelf en bij zijn collega’s merkt hij aan den lijve wat de gevolgen zijn van de steeds verder oprukkende flexibilisering, vooral aan de onderkant van de arbeidsmarkt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Mobiel betaalplatform Sixdots vanaf 2014 op Belgische markt

De bank BNP Paribas Fortis gaat samen met Belgacom en MasterCard vanaf de lente van 2014 het elektronisch betaalplatform Sixdots aanbieden. Via een mobiele applicatie kan een gebruiker met niet meer dan een pincode een transactie uitvoeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 10 november 2013

De week vooruit

De afgelopen week was vooral Twitter week. En natuurlijk de week van verrassend sterke cijfers uit de VS. Dit mogen beleggers aankomende week verwachten.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Von der Dunk: 'Misschien moeten we toch maar islamitisch gaan bankieren'

© reuters. column De islam verbiedt woeker en speculatie - dus geld maken met geld. En dat is juist het grote probleem met de financiële sector nu. Dus misschien is islamitisch bankieren wel een oplossing, betoogt Thomas von der Dunk.

Afgelopen woensdag ontving de bekende Duitse filosoof Jürgen Habermas, een groot pleitbezorger van een verdere vereniging van Europa, in Amsterdam uit handen van de koning de prestigieuze Erasmusprijs.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

'China aan vooravond ingrijpende hervormingen'

Het overleg van de Chinese Communistische Partij gaat over de meest ingrijpende economische veranderingen sinds het begin van de hervormingen onder Deng Xiaoping in 1978.