EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25281 tot 25285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Ook 2013 was slecht jaar voor de huizenmarkt

Cijfers van het Kadaster laten zien dat er in 2013 minder huizen verkocht zijn dan in in 2012. Sinds 1995, toen de eerste metingen werden gedaan, is het aantal transacties over een heel jaar nog niet eerder zo laag geweest. Vergeleken met 2007 werden er vorig jaar 45% minder woningen verkocht.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Huizenprijzen in eurolanden verder omlaag, niet in België

De huizenprijzen in de eurozone zijn in het derde kwartaal van vorig jaar gemiddeld met 1,3 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. In vergelijking met het voorgaande kwartaal werden huizen in de eurolanden 0,6 procent duurder. Ook in België stegen de prijzen. Dat meldde Europees statistiekbureau Eurostat vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Goud kan op korte termijn naar de $1.300

Het momentum bij goud begint aardig te kantelen. Daar waar velen mikten op een vervolg van de daling, is de goudprijs de afgelopen weken gestaag opgelopen. De eerstvolgende halte is de $1.300 maar daar zal het niet bij blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

In 2035 zijn er geen arme landen meer

Welkom op hetkanWel! Wil je meer tips over groener, eerlijker en leuker leven, volg ons dan via twitter of via facebook.

Bill Gates aan het woord. Foto: DFID, Flickr

Bill en Melinda Gates, de rijkste mensen ter wereld, die een groot deel van hun fortuin besteden aan goede doelen, stellen dat het steeds beter gaat met de wereld. De meeste mensen hebben volgens de oprichter van Microsoft en zijn echtgenote, geen idee van de successen op het gebied van armoedebestrijding. Noch van het nut van ontwikkelingshulp.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Bitcoin landt in … Noord-Korea

Bitcoin kent geen grenzen, het grootste bewijs hiervan kan geleverd worden als Bitcoin een geïsoleerd land als Noord-Korea weet te bereiken. En daar slaagde het recent in. Begin deze maand werd er $ 100 overgeschreven met Bitcoins van Noord-Korea naar de Verenigde Staten. Bitcoin kent dus werkelijk geen grenzen meer, aldus The Next Web.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs