Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 2531 tot 2535
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

Turkije zegt vluchtelingendeal op en gaat 2 miljoen migranten op EU loslaten

De Turken lijken almaar bozer en irrationeler te reageren op de opzettelijk door Ankara veroorzaakte diplomatieke crisis met Nederland. De Turkse vicepremier Numan Kurtulmus heeft zojuist de tot nu toe aller zwaarste sanctie aangekondigd, door te verklaren dat de migrantendeal met de EU ‘is beëindigd’. Dat houdt in dat de Turken meer dan 2 miljoen moslimmigranten op Europa gaat loslaten, want betekent dat de toch al aanzienlijke maatschappelijke en politieke crisis rond dit vraagstuk nog veel groter zal worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

‘Vluchtelingenakkoord tussen Turkije en Europa bestaat niet meer’

In de nasleep van de crisis tussen Nederland en Turkije heeft dat laatste land met onmiddellijke ingang zijn luchtruim gesloten voor Nederlandse diplomaten. Ook de de Nederlandse ambassadeur mag het land niet meer in.

President Erdogan bereidt juridische stappen voor tegen Nederland bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Hij wil Nederland rekenschap laten afleggen en zal alle mogelijke diplomatieke sancties aanwenden om onze noorderburen van repliek te dienen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: dinsdag 14 maart 2017

US Navy Seals oefenen op uitschakelen Kim Jong-un in Noord Korea

F-35 stealth jagers gaan aanval op Noord Korea simuleren – ‘62% kans dat Noord Korea binnen een maand massavernietigingswapens test’

Team 6 van de alom gevreesde US Navy Seals (special forces / mariniers) gaat oefenen voor een militaire operatie op Noord Koreaanse bodem, bedoeld om dictator Kim Jong-un uit te schakelen. Begin deze maand had de regering Trump al laten weten serieus na te denken over het bombarderen van Noord Koreaanse nucleaire- en raketinstallaties. Dat heeft alles te maken met de ballistische raketten die het Stalinistische land onlangs richting Japan afschoot, en tevens met de moord op Kim Jong-uns vervreemde halfbroer in Maleisië.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Populisten winnen in Turkije én Nederland

Nederland heeft zaterdag twee Turkse politici verboden het referendum te komen promoten dat op 16 april in Turkije plaatsvindt en waarin de bevolking zal worden gevraagd de macht van president Erdogan verder uit te breiden. Volgens de Britse krant The Telegraph heeft deze beslissing vooral de positie van Erdogan in Turkije en die van Geert Wilders in Nederland versterkt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 maart 2017

Is er leven na de Bitcoin ETF?

Is er leven na de Bitcoin ETF? In juli 2013 besteedden wij er al aandacht aan maar Afgelopen vrijdag 10 maart was het dan zover. Het was erop of eronder voor de Bitcoin ETF van de Winklevoss broertjes. Het liep echter slecht af. Het beoogde investeringsvehikel, waarmee grote investeerders makkelijker zouden kunnen investeren in Bitcoin, werd afgekeurd door de autoriteiten. De prijs, die de weken ervoor flink was gestegen, kelderde van 1200 naar 1000 euro en wederom werd Bitcoin weer dood verklaard door allerlei zogenaamde experts.