EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2531 tot 2535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 september 2017

Indiase overheid bevriest duizenden bankrekeningen van lege bv's

De Indiase overheid heeft liefst 209.032 bankrekeningen bevroren van lege bv's. Het besluit maakt deel uit van een campagne tegen illegale transacties en belastingontduiking.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 6 september 2017

Noord-Korea laat langeafstandsraket naar westkust verplaatsen; Amerikaans vasteland in het vizier

Noord-Korea is gestart met het verplaatsen van een langeafstandsraket naar de westkust van het land. Dat gebeurde daags nadat een proef met een waterstofbom werd uitgevoerd. In theorie zou zo’n raket zou het vasteland van de VS kunnen treffen. Ze kan ook worden uitgerust met een atoomwapen.

Ondertussen blijkt de rest van de wereld erg verdeeld te zijn over hoe de Noord-Koreaanse dreiging aan te pakken. Begin volgende week wordt in de VN-Veiligheidsraad gestemd over strengere sancties. Maar Rusland en China zien dat alvast niet zitten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 september 2017

Geopolitical Risk Index (GPR) op hoogste niveau sinds Irak-invasie in 2003

De Geopolitical Risk Index, een graadmeter die geopolitieke risico’s meet, staat op zijn hoogste niveau sinds de Irak-invasie in 2003. Noteerde de GPR toen op 455 punten, dan staat die nu op 284 punten. Dat is meer dan drie keer hoger dan het gemiddelde van 83,7, dat tussen 1900 en 2017 werd opgemeten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 6 september 2017

Het failliet van het poldermodel

BNR-macro-econoom Kees de Kort ziet het begin van het failliet van het poldermodel. Gisteren liepen de maandenlange gesprekken tussen de vakbonden en werkgevers op niks uit. 'Zelfs in deze tijden waarin het toch echt behoorlijk goed gaat, komen we er niet uit. Dat geeft wel wat te denken', zegt De Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Duitsland steunt plan Rusland voor vredestroepen in Oekraine

Duitsland verwelkomt het voorstel van Rusland om vredestroepen van de VN Veiligheidsraad op frontlinie in het oostelijke deel van Oekraïne te laten patrouilleren, zo meldt persbureau Reuters. De inzet van deze zogeheten blauwhelmen kan volgens de Russische president Poetin de veiligheid garanderen van de internationale waarnemers die controleren of de strijdende partijen zich aan het onlangs aangekondigde staakt-het-vuren houden.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs