Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 2531 tot 2535
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

16 islamitische landen verbieden alle Israëli’s toegang tot hun land

De globale verontwaardiging over het Amerikaanse inreisverbod voor onderdanen van 7 moslimlanden is groot. Dat 16 islamitische landen al tientallen jaren alle Israëli’s de toegang tot hun land verbieden, zorgt voor minder commotie. Acht landen verbieden zelfs de toegang aan mensen alleen om het feit dat die in Israël zijn geweest. Die 16 landen zijn: Algerije, Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Boete van 630 miljoen dollar voor Deutsche Bank voor witwassen van Russisch geld

De Amerikaanse en Britse autoriteiten hebben Deutsche Bank een boete opgelegd van 630 miljoen dollar (588 miljoen euro) voor het witwassen van Russisch geld. Dat heeft de financiële regulator (Department of Financial Services) in New York gemeld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

8 redenen waarom miljonairs veel geld verdienen … en jij niet

Miljonairs zijn net zoals jij en ik, alleen doen ze bepaalde dingen net een tikkeltje anders. Verleg een steen in een rivier en het water zal nooit meer hetzelfde stromen. Wil je iets bereiken, moet je die steen durven verleggen.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

Arnoud Boot: de Nederlandse overheid stond klaar om hypotheken op te kopen met pensioengeld

Professor Arnoud Boot vertelt in een gesprek met Willem Middelkoop bij Café Weltschmerz dat de Nederlandse overheid klaar stond om de banken te verlossen van de hypothekenzeepbel. Dit zou dan gedaan worden met pensioengeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 februari 2017

In deze jobs verdien je ook goed zonder diploma

Neen, schatrijk zul je met de volgende jobs niet worden, maar wie hard werkt kan er toch een goed belegde boterham mee op tafel krijgen.