Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 25311 tot 25315
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

'Loonmatiging in Nederland onnodig sterk'

Dat blijkt uit een rapport van de Europese Commissie. Voor de concurrentiepositie van Nederland is het niet noodzakelijk op de rem te trappen, zo schrijft Het Financieele Dagblad zaterdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Chinese inflatie loopt verder op

De inflatie in China is vorige maand gestegen tot 3,2 procent, de sterkste stijging in 8 maanden. Dat blijkt uit zaterdag gepubliceerde cijfers van het Chinese statistiekbureau.

Bron: bitcoinspot
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Bitcoin miljonairs en internationale acceptatie

In 2009 investeerde de Noor Kristoffer Koch 150 Kronen ($26,60) in 5000 Bitcoins. Hij was bezig om een thesis te schrijven over encryptie en gedurende dat proces deed hij bij wijze van een praktische proef zijn onbewuste lucratieve aankoop. In de daaropvolgende vier jaar vergat hij deze aankoop verder. Toen er in de media steeds meer berichten verschenen over de opkomst van de digitale valuta werd hij toch nieuwsgierig of hij ze nog steeds in bezit had.

[...]

Bron: rtvnh.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Goudhandelaar opgepakt in Amsterdam

De FIOD heeft goudhandelaar Patrick O. aangehouden in zijn bedrijfspand in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De 49-jarige eigenaar van European Central Mint (ECM), dat goud en zilver levert aan onder meer banken, beleggers en pensioenfondsen, is samen met zakenpartner donderdag opgepakt, meldt De Telegraaf.

[...]

Bron: at5.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Gisteravond heeft de FIOD een inval gedaan bij muntenslagbedrijf De Oceaan in Westpoort

Gisteravond heeft de FIOD een inval gedaan bij muntenslagbedrijf De Oceaan in Westpoort.

Hierbij zijn twee verdachten aangehouden, onder wie de eigenaar van het bedrijf. De verdachten zitten in volledige beperking en worden vandaag verhoord.

[...]