EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25311 tot 25315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

COMEX goudvoorraden op laagste niveau ooit

De goudvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat goud eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen goudvoorraad weer aanzuiveren?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Kwestie van tijd is dat de “gewone” burger geen geld meer heeft

De tegenwoordige regeringen leiden haar bestaan temidden van een door ons zedeloos gemaakte maatschappij, die zelfs de macht van God loochent en waar de vlam van de anarchie uitslaat. Onze vorst moet daarom voor alles dit verterende vuur blussen en tot dit doel de huidige samenleving, zij het ook door verdrinking in eigen bloed, opheffen om haar dan in de gedaante van een goed georganiseerd leger weer te laten opstaan, die elke het staatslichaam bedreigende besmetting bewust zal bestrijden.

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

‘Zes gevaren voor de wereldeconomie in 2014’

Het is pas half januari. Toch kunnen we nu al stellen dat 2014 een goed jaar wordt voor de wereldwijde economie. Waarschijnlijk zelfs het beste jaar sinds de financiële crisis van 2008. Dat stelt Mohamed A. El-Erian chief executive en co-chief investment officer bij PIMCO, een van de grootste obligatiehuizen ter wereld. Hij schrijft dit in een commentaar op CNBC.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Bankgegevens 20 miljoen Koreanen gestolen

De bankgegevens van meer dan 20 miljoen Zuid-Koreanen zijn gestolen door een medewerker van een kredietbedrijf in het land. Het gaat om bijna de helft van de bevolking, meldt

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs