EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25311 tot 25315
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Moody's verbetert ratingvooruitzicht Spanje

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de vooruitzichten voor de Spaanse rating opgetrokken van negatief naar stabiel. Het heeft naar eigen zeggen akte genomen van de stabilisering van de economie in het land en van de verbetering van de vooruitzichten op middellange termijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Wat is Vrijgoud?

Er is niemand uit het grote publiek die ook maar ergens gelooft dat de evolutie naar vrijgoud ook maar een levensvatbare kans zou maken. Omdat men prijs & waarde crescendo niet meer uit mekaar kan houden. De waarde van goud zit hem in de eeuwen oude traditie als universele *waarde konsolidator*. Goudmetaal an sich heeft nauwelijks tot geen *intrinsieke* waarde. De functie van goudmetaal als waarde-konsolidator komt steeds meer bovendrijven wanneer alle andere vermeende waarden in de financiële industrie die functie verliezen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Het verhaal van zilver in 5 grafieken

Goud doet het niet al te best dit jaar, maar zilver doet het nog veel slechter. De zilverprijs is hoe dan ook gekoppeld aan de evolutie van de goudprijs, hoewel het een heel andere dynamiek heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Waarom Nout Wellink oliedom is over Bitcoins

De oude garde ontwaakt en ziet digitale valuta en roept tulpenmanie! Volgens de heer Wellink zijn Bitcoins erger dan de tulpenmanie want ”Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks”. Is hij nu zo dom of heeft hij gewoon geen zin om zich in te lezen?

Het is nogal dom om een plantenbol te vergelijken met het digitale equivalent van goud. Waarom? Omdat het nu eenmaal onmogelijk is om het totale aanbod van Bitcoins op te schalen, dit is inherent aan de wijze waarop Bitcoins worden uitgekeerd en er is immers een grens van 21 miljoen Bitcoins. Deze zijn dus per definitie schaars. Terwijl dit met planten, of de bollen ervan, natuurlijk totaal niet opgaat.

Lees verder op bitcoinfacts.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Iran wil weer in zee met onder meer Shell

Iran heeft de namen genoemd van zeven westerse oliemaatschappijen waarmee het graag weer zaken wil gaan doen als de internationale sancties tegen het land worden opgeheven. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs