Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25316 tot 25320
Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Column Kees de Kort | De schaduwkant van een zonnig bericht

Mooi cijfer hoor, dat Amerikaanse groeicijfer dat gisteren verscheen. Maar BNR’s Kees de Kort wil toch graag de minder vrolijke kant van het verhaal even onder de aandacht brengen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

De Spaanse vastgoedcrisis: eigendom dat in 2006 ruim 100.000 euro kostte, nu te koop voor gemiddeld 28.500 euro

Belgische media berichtten vorige maand over de toegenomen interesse van onze landgenoten in Spaans vastgoed als tweede verblijf. Zo waren er 78 procent meer Belgische kopers in het tweede kwartaal van 2013 dan in dezelfde periode een jaar eerder. De reden is evident. Spanje wordt verplicht een uitverkoop te houden en dat trekt uiteraard volk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Economie VS groeit trager dan Fed wenst

Boston Fed President Eric Rosengren stak zijn ongenoegen over het groeitempo van de Amerikaanse economie niet onder stoelen of banken. Het gaat allemaal veel te graag en Rosengren zou toch graag zien dat er een tandje bij wordt gezet. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Kan Bitcoin een wereldreservemunt worden?

Volgens vele is goud nog steeds de enige waardevolle globale reservemunt. Maar kan een virtuele munt ook een wereldreservemunt worden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

“Dit is de moeder van alle bubbels”

In onderstaand interview vertelt David Stockman waar het allemaal op slaat. We zitten in de vierde bubbel deze eeuw en opnieuw zegt iedereen dat het deze keer anders is, dat we nog maar juist opgewarmd zijn, dat de waarderingen wel meevallen,... maar in feite zitten we in het midden van de moeder der bubbels.