EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25316 tot 25320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Rusland verklaart bitcoin illegaal

Rusland doet bitcoin in de ban. Het Kremlin heeft laten weten dat de digitale munteenheid niet langer als alternatieve valuta gebruikt mag worden omdat het gemakkelijk in te zetten is voor het witwassen van zwart geld en het financieren van terrorisme.

Russen die toch zaken blijven doen in bitcoin lopen het risico gestraft te worden. Ook zouden ze onbewust betrokken kunnen raken bij criminele activeiten, luidt een waarschuwing volgens Reuters.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

VS: over de 2,9 miljoen verloren banen in januari

Much has been said about the January Non-farm payrolls number, which rose by 113K on expectations of a 180K increase, most of which has been focused on the US atmospheric conditions during the winter. There is a problem with those numbers: they don't really exist (as for the non-impact of "the weather" on jobs we showed previously that the number of people "not at work due to weather" as calculated by the BLS itself. this winter was lower than 2008, 2009, 2010, 2011 and 2012 - so much for historic winter weather).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Column Kees de Kort | MKB duidelijk nog niet uit de problemen

De nieuwe MKB-voorzitter Michaël van Straalen wil dat toeslagen voor avond- en weekenwerk volledig verdwijnen. "Dit geeft aan hoe groot de problemen in het MKB zijn", zegt BNR's Kees de Kort. "Dit is gewoon een kostenverlaging."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

De Fed maakt de groeilanden kapot

Meer dan een decennia lang waren de groeilanden "hot", een must have voor iedere belegger. Maar er lijkt een definitief einde te komen aan dit sprookje zegt Jesse Colombo op Forbes. De huidige crisis in de groeilanden is nog maar het begin. Jesse Colombo waarschuwde al eerder voor het huidige onheil in de groeilanden en ziet de situatie alleen maar slechter worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Een van 's werelds grootste investeerders is overtuigd dat 'fracking' aardbevingen veroorzaakt

In zijn meest recente nieuwsbrief waarschuwt Jeremy Grantham, de co-stichter van het investeringsfonds GMO, dat zo’n 117 miljard dollar beheert, voor een toenemend aantal aardbevingen ten gevolge van het “fraccen”- - een methode om schaliegas vrij te maken ...:

‘Voor mij is tenminste één connectie duidelijk en statistisch bewezen... veel duidelijker dan eender wat ik ooit op de aandelenbeurzen of in de economie zag.’

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs