Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 25331 tot 25335
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

"Slechts 1 op 3 Belgen zorgt voor de welvaart"

Volgens econoom en politicus Lode Vereeck zorgt slechts één op de drie Belgen voor de welvaart in hun land. Van iedere honderd mensen werken er slechts 32 in de private sector. Deze dragen de kosten voor de ambtenarij, de werklozen, de jeugd en de vergrijzing, zo stelt Vereeck.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

"Centrale banken verliezen vertrouwen in goud"

Het Belgische Moneytalk suggereert dat centrale banken het vertrouwen in goud beginnen kwijt te raken. Een zeer suggestief en misleidend artikel, zo laat Marketupdate zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Olie: Libië blijft de achillespees

Dat is nou erg jammer voor consumenten. Daalt eindelijk de benzineprijs aan de pomp eens, gooit Libië roet in het eten. Hernieuwde onrust in het verscheurde land drijft de olieprijs weer op.

De prijsval voor een vat ruwe olie werd tot stilstand gebracht op het moment dat de benzineprijzen in ons land eindelijk omlaag gingen. De olieprijs had op dat moment al een indrukwekkende corrigerende beweging achter de rug, maar de grenzen daarvan lijken in zicht te komen.

Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

'Nederland nieuwe zorgenkindje EU'

In Nederland wijzen we graag met het vingertje naar Portugal, Spanje en Griekenland, maar de Duitse krant Welt meent dat er een nieuw zorgenkindje is in Europa: Nederland. Samen met Frankrijk, België en Finland wordt ons kikkerlandje bestempeld als 'probleemland'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013

Dreigend tekort aan vakmensen

Er dreigt een tekort aan vakmensen. Steeds minder jongeren kozen de afgelopen jaren voor een ambachtelijke opleiding tot bijvoorbeeld meubelmaker, stratenmaker, tegelzetter of tandtechnicus.