EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25336 tot 25340
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

'Geheim overleg in Berlijn over banken EU'

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble houdt vrijdag in Berlijn geheim overleg met onder anderen Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem om te praten over de plannen voor de Europese bankensector. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 december 2013

Goud naar $ 1.000 – zilver houdt stand

... dat is de mening van The Morgan Report. De papieren goudprijs kan in december nog verder dalen naar $ 1.000 - $ 1.050 terwijl de zilverprijs stand kan houden rond het huidige niveau. Er is een veel grotere krapte op de zilvermarkt en de goud/zilver ratio staat met 63:1 al aan de hoge kant.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Zo denkt Bank of America over bitcoins

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is dan toch het eerste research rapport over bitcoins verschenen van een zakenbank. Bank of America bijt het spits af. Wat vindt de grootbank van de cryptovaluta?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

De daling van de Petrodollar is goed voor goud

Het systeem van de Petrodollar is een van de belangrijkste indicatoren over de rol van de Amerikaanse dollar. Als het systeem afbrokkelt, brokkelt ook de Amerikaanse dollar af en daarmee heel Amerika. Er verschijnen steeds meer scheuren in het systeem van de Petrodollar wat op termijn dan ook bijzonder positief is voor de goudprijs volgens expert Jim Rickards.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Franse werkloosheid naar hoogste punt in 16 jaar

Europe's second largest economy and crucial to the core founding partnership of the euro project, France, has seen its unemployment rate rise unceasingly for 9 quarters in a row now. At 11.03%, French unemployment has not been higher since Q3 1997. Of course, President Hollande, despite falling PMIs and rising unemployment is hopeful that things are turning around as he notes, France is "now in a phase of stabilization that remains very fragile." Some optimism can be taken from the relative stability in youth unemployment for a change but the over-50s unemployment reached an all-time high of 8.2%.

Lees verder op zerohedge.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs