Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 25336 tot 25340
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

“Dit is de moeder van alle bubbels”

In onderstaand interview vertelt David Stockman waar het allemaal op slaat. We zitten in de vierde bubbel deze eeuw en opnieuw zegt iedereen dat het deze keer anders is, dat we nog maar juist opgewarmd zijn, dat de waarderingen wel meevallen,... maar in feite zitten we in het midden van de moeder der bubbels.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Polen worden steeds welvarender

Minder dan tien jaar geleden werd Polen lid van de Europese Unie en sindsdien heeft het land een heuse metamorfose ondergaan. Het is nu één van de sterkste economische groeiers in Europa en de toekomst ziet er zo mogelijk nog veelbelovender uit.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Productie Franse industrie onverwacht omlaag

De productie in de Franse industrie is in september onverwacht gekrompen in vergelijking met een maand eerder. Dat blijkt uit cijfers van het Franse bureau voor de statistiek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Nederlandse industrie groeit weer

De productie van de Nederlandse industrie is in september met 0,4 procent gestegen in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Het is de eerste keer dit jaar dat de industriële productie hoger is dan in 2012.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

10 stappen dichter bij een economische ramp

De "verrassende" renteverlaging van de Europese Centrale Bank drukt ons wederom met de neus op de feiten; het monetaire beleid wordt nog steeds losser in de plaats van strakker. 

Zerohedge legt uit wat dit betekent in 10 stappen die ons dichter zullen brengen bij een economisch Armageddon: