EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25351 tot 25355
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

'Iets meer dan dertig pensioenfondsen onder dekking'

Iets meer dan dertig pensioenfondsen in Nederland zitten nog onder de vereiste dekkingsgraad van 105 procent. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Bitcoins kunnen naar… $1 miljoen

Bitcoins zijn dit jaar al extreem in waarde opgelopen. Dat wil niet per definitie zeggen dat de race naar de top al ten einde is. Mogelijk zelfs in tegendeel als we Hugh Hendry mogen geloven.

Bitcoins zijn dit jaar al extreem in waarde opgelopen. Dat wil niet per definitie zeggen dat de race naar de top al ten einde is. Mogelijk zelfs in tegendeel als we Hugh Hendry mogen geloven.

Hugh Hendry behoort tot de meest gevolgde hedge fund managers ter wereld. De oprichter van Eclectica Asset Management geldt als toonaangevend. Meer over de hedge fund manager leest u hier en hier. Hendry behoort tot de laatste bears die de handdoek in de ring gooiden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Luchtvaartmaatschappij Qantas schrapt duizend banen

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas schrapt duizend banen. Dat heeft ceo Alan Joyce vandaag aangekondigd. Volgens Joyce staat het bedrijf voor een immense uitdaging, nu het de zes voorbije maanden tot 200 miljoen euro verlies heeft geleden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Moody's verbetert ratingvooruitzicht Spanje

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de vooruitzichten voor de Spaanse rating opgetrokken van negatief naar stabiel. Het heeft naar eigen zeggen akte genomen van de stabilisering van de economie in het land en van de verbetering van de vooruitzichten op middellange termijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 december 2013

Wat is Vrijgoud?

Er is niemand uit het grote publiek die ook maar ergens gelooft dat de evolutie naar vrijgoud ook maar een levensvatbare kans zou maken. Omdat men prijs & waarde crescendo niet meer uit mekaar kan houden. De waarde van goud zit hem in de eeuwen oude traditie als universele *waarde konsolidator*. Goudmetaal an sich heeft nauwelijks tot geen *intrinsieke* waarde. De functie van goudmetaal als waarde-konsolidator komt steeds meer bovendrijven wanneer alle andere vermeende waarden in de financiële industrie die functie verliezen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs