EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25351 tot 25355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Meest kansrijke trend voor het jaar 2014

Het zakenblad Forbes hield in de persoon van journalist en medewerker Eric Jackson voor het derde jaar op rij een interessante rondvraag.  Jackson’s collega’s, vrienden en relaties – 55 in totaal – zijn aan de start van 2014 opnieuw van de partij.  Gepolst werd naar hun beste “sleeper ideas”.

Bedoeld worden trends, ideeën en ontwikkelingen in een vroeg stadium, die op dit moment nog onbekend zijn bij het grote publiek maar die zich wel kunnen reveleren in het nieuwe jaar.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

We staan aan de vooravond van zware deflatie, en niemand die het wil geloven

Société Generale's Albert Edwards waarschuwt al geruime tijd voor het gevaar van deflatie.

Maar Edwards merkt op dat er een groot probleem is: de markten trekken zich niets aan van de deflatiedreiging, ze geloven er niet in. Nochtans zijn er signalen genoeg om op je hoede te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Bijstandsaanvragen van ondernemers uit midden- en kleinbedrijf blijven stijgen

Volgens het IMK, Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, is de opleving voor het MKB in 2013 jaar uitgebleven. Vanaf 2011 toont het aantal bijstandsaanvragen door kleine ondernemers een stijgende lijn. Ook in het vierde kwartaal van 2013 zette die trend door.

Lees verder op divosa.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Waar is de 500 miljard uit de Groningse gasbel gebleven?

Was al het Groningse gasgeld in een spaarpot gestopt, dan had Nederland nu een appeltje voor de dorst ter waarde van 500 miljard euro. De gasbaten kwamen echter op de lopende rekening van het Rijk terecht. Alle opeenvolgende kabinetten sinds de jaren zestig wisten er wel raad mee. Waar is al dat geld gebleven?

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2014

Deutsche Bank trekt zich terug uit goudpanel

Deutsche Bank is één van de vijf internationale banken die twee keer per dag de internationale goud- en zilverprijzen bepalen. De Duitse bank wil van deze positie af, omdat het concern zijn handel in grondstoffen aanzienlijk heeft ingeperkt. De bank blijft wel actief in de handel in edelmetalen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs