EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25376 tot 25380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Haal je geld uit het systeem

Het IMF waarschuwde vorig jaar al voor een welvaartstaks nu dat de schulden in de westerse landen gestegen zijn tot het hoogste niveau in 200 jaar. Historisch gezien zijn de schulden gestegen tot een extreem niveau en extreme schulden vereisen extreme maatregelen. Daarom dat je je geld zo snel mogelijk uit het systeem moet halen zegt Jim Sinclair.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

George Soros: China is de joker

De roemruchte belegger George Soros heeft deze week zijn licht eens laten schijnen over China. En hij heeft beslist een interessante visie die u niet mag missen.

George Soros zal voor de meeste bezoekers van Slim Beleggen geen introductie behoeven. De man die eigenhandig het Britse pond sloopte en daar miljardair mee werd, behoort tot de meest aansprekende professionele beleggers van deze tijd. En Soros is overal te vinden waar rendement valt te behalen. Dit heeft Soros te melden over China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Column Kees de Kort | Japanners willen niet eens meer baby's maken

Dat de Chinese inkoopmanagerscijfers voor de dienstverlening wat zijn ingezakt, is volgens macro-econoom Kees de Kort geen reden voor paniek. "Dat stond op een redelijk niveau en dat zakt iets weg, daar maak ik me niet zoveel zorgen over." Anders ligt dat met de uitstaande schulden van de lokale overheid in China.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Goud zal een epische comeback maken

De kans is groot dat de Amerikaanse aandelen het dit jaar opnieuw goed gaan doen. Sinds de jaren '80 waren er 6 periodes waarin de aandelen zo sterk stegen als in 2013, in al die zes keren volgde een nieuwe stijging van gemiddeld 15 procent. Maar er zal een ander actief zijn dat verrassend uit de hoek zal komen dit jaar, aldus Yahoo Finance.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 januari 2014

Krijgen we te maken met een Chinese kredietcrisis?

De tarieven op de Chinese geldmarkt zijn in de laatste weken van 2013 verder opgelopen. De Chinese centrale bank heeft wederom “ingegrepen” op de geldmarkt.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs