EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25376 tot 25380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

San Francisco magazine says all the heat surrounding Bitcoin has attracted the kind of unsavory schemers you might have once found on the trading room floor. But they're not just trying to manipulate the Bitcoin market. Their plan of attack relies on the frantic hype surrounding new varieties of "altcoins," like say Dogecoin:

Lees verder op gawker.com
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Aardgasprijzen VS stijgen fors op koud weer

In de VS zijn de aardgasprijzen de bulls al sedert enkele weken bijzonder goed gezind. Aardgas is sinds begin dit jaar maar liefst 37 procent gestegen! De koude golf ‘the Polar Vortex’ was toen reeds in het westen van de VS actief, maar toen deze ook toesloeg in het oosten van de VS stuwde dit de prijs van $4,00 tot maar liefst $5,48. En dat is het hoogste prijsniveau in vier jaar tijd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Wanneer knapt de Chinese vastgoedbubbel?

In China werd het afgelopen jaar voor omgerekend $380 miljard aan nieuwe hypotheekleningen verstrekt. Dat terwijl er in sommige gebieden al veel te veel gebouwd is. Vorig jaar stegen de prijzen in verschillende grote steden met ongeveer 25%.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

"Aandelen zijn pas weer aantrekkelijk na een 40% crash"

Volgens beleggingsgoeroe Marc Faber zijn Amerikaanse aandelen pas bij een correctie van 40% weer aantrekkelijk gewaardeerd. Dit jaar is de beurs met 5% gezakt, maar volgens Faber is een grotere correctie niet uit te sluiten. Faber verwachtte al een correctie, want in december liet hij weten dat hij de voorkeur gaf aan cash.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014

Meer dan helft ZZP'er draait verlies

Meer dan de helft van de ZZP'ers in Nederland kan niet genoeg inkomen genereren om uit de koste te komen. In dat soort gevallen bezuinigt men op uitgaven die op korte termijn geen invloed hebben, zoals de opbouw van het pensioen, sociale verzekeringen en ontwikkeling. Nederland telt meer dan 800.000 ZZP'ers, een aantal dat sinds de crisis sterk is toegenomen.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs