Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 25386 tot 25390
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Spanjaarden bekoelen hun woede met boodschappen op bankbiljetten

Dat de Spaanse bevolking boos is, dat is op zijn zachtst gezegd te begrijpen. Maar wat kan je er aan doen? Via express.be kwamen we bij onderstaande tweets waarbij sommigen op een wel heel originele manier hun protest uiten tegen de gang van zaken in Spanje. Schrijf op een bankbiljet je frustraties van je af, zo kan iedereen het lezen.

Bron: co.uk
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Rechtszaak tegen Shell & BP over frauduleuze prijsopdrijving

BP and Royal Dutch Shell have been accused of manipulating the Brent crude oil price for more than a decade, in allegations filed in a lawsuit New York.

The North Sea oil benchmark is used as the basis for trades across the global commodity markets, affecting the price of thousands of consumer products from petrol to food.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Met voedselbonnen naar de Starbucks!

In de VS is het mogelijk om met voedselbonnen naar de Starbucks te gaan en een kop koffie met een broodje te halen. Niet dat dat de bedoeling is van voedselbonnen, maar door mazen in de wetgeving is dat wél de realiteit bij Starbucks filialen in winkelcentra, op vliegvelden en op scholen. Inmiddels gebruiken 48 miljoen Amerikanen voedselbonnen.

Bron:
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Nikola Tesla Institute gaat gratis elektriciteit leveren

Nikola Tesla Institute gaat gratis elektriciteit leveren

De energiebedrijven bezitten 99 procent van de markt, maar overal verschijnen nu coöperaties die strijden tegen de ‘economie van fossiele brandstoffen’.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Het volgende bankenschandaal dient zich aan, ditmaal in Duitsland

Duitse banken hebben voor miljarden euro’s aan belastingen ontdoken door twijfelachtige effectentransacties.

Onder meer HypoVereinsbank maakte volgens de krant de afgelopen jaren gebruik van een constructie die ervoor zorgde dat er meer belasting werd ontvangen bij aandelendeals dan er werd betaald.