Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 25386 tot 25390
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Marktkapitalisatie Bitcoin stijgt naar $10 miljard

De marktkapitalisatie van Bitcoin (aantal Bitcoins in omloop x de prijs per stuk) heeft zaterdag 23 november de 10 miljard dollar bereikt.

Dat bedrag is evenveel als wat het de Verenigde Staten heeft gekost om General Motors te redden en wat Nederland kwijt is door de recessie.

Bron: gekkewereld.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Bijna uit de crisis?

Na ruim 5 jaar kruipen we voorzichtig uit de crisis. Mensen houden hun geld nog steeds vast en blijven angstvallig zitten met huis en baan om zo zekerheden maar te gewaarword te houden.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Rutte: Wilders slaat door over Europa

Premier Mark Rutte vindt dat PVV-leider Geert Wilders „doorslaat” als het gaat over Europa. Wilders wil geen euro, wil dat we uit de EU gaan en vindt dat we nu ook al geen lid meer mogen blijven een Europese vrijhandelsassociatie, zei hij. Volgens Rutte zet de PVV-leider daarmee 300.000 banen in de Rotterdamse haven en tienduizenden banen elders op de tocht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Ondertussen in de Eurozone

De economische groei hapert in de Eurozone. De ECB hoopt het herstel een zetje in de goeie richting te geven met een renteverlaging, en krijgt kritiek uit (vooral) Duitsland en Nederland.

Bron: hol.es
Geplaatst: zaterdag 23 november 2013

Banken, veiligheidsdiensten, oliebedrijven geilen op oorlog een econmische hitman vertelt

Wij, de economische hitmen of economische mollen, zijn de enige verantwoordelijk voor het ontstaan van het eerste globale rijk en we werken op vele verschillende manieren. De algemene manier van werken is gemakkelijk uit te leggen. We identificeren een land dat belangrijke delfstoffen heeft of energiebronnen waar Amerika om zit te springen. Ik noem als voorbeelden olie, uranium, gas en dergelijke. Om een dergelijk land in onze macht te krijgen arrangeren we een gigantische lening voor de bepaalde staat via de Wereldbank of een van de zusterorganisaties. Echter, dat geld gaat nooit naar het land zelf maar naar een Amerikaans bedrijf om daar een bepaald infrastructuur project op poten te zetten. Zoals: industriële energie maatschappijen maar daar hebben in de meeste landen die rijk zijn aan grondstoffen alleen rijken iets aan zodat deze dan weer voor de karretjes van de banken worden gespannen. Meestal hebben normale mensen in deze landen niets aan de grote projecten die doorgaan maar mogen er wel aan meebetalen omdat alles wordt teruggevorderd via belastingen of belastingverhogingen. Punt is dat het land zoiets niet kan terugbetalen.

John Perkins vertelt zijn verhaal in een 9 uur durend interview!