EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25386 tot 25390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Mike Maloney: op naar de volgende depressie

In de jaren '30 steeg de totale schuld ten opzichte van het bbp fors. Dit was niet omdat er meer schulden waren, maar dit was omdat de economie kromp. Uiteindelijk werd de depressie zo erg dat steeds meer bedrijven en personen failliet gingen zodat de schuld reduceerde ten opzichte van het bbp. Nu zitten we in een gelijkaardige periode zegt Mike Maloney.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Rusland zal snel herstellen van huidige onrust

Rusland is voor veel beleggers een station te ver. En dat is echt een gemiste kans. Het land is rijk aan grondstoffen en biedt mede dankzij de opgelaaide onrust rond de Emerging Markets momenteel volop mogelijkheden voor alerte beleggers.

Ook Rusland heeft last van de turbulentie op de Emerging Markets. De roebel kreeg een stevige dreun met de hamer en daar is wel degelijk een reden voor. Rusland worstelt namelijk met dezelfde problemen als die waar de andere in focus gekomen Groeilanden mee af te rekenen hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Griekenland krijgt weer kwijtschelding schulden

En er is weer een scoop gelekt naar Bloomberg. De EU zou overwegen de looptijden van leningen aan Griekenland te verlengen naar 50 jaar en de rente nog eens te verlagen met een half procent. En daar bovenop zou een nieuwe lening komen ter hoogte van 13 miljard euro. Waarom? Omdat de regeringen van de lidstaten nu eenmaal niet aan hun kiezers durven te verkopen dat een gedeelte van de Griekse schuld kwijtgescholden gaat worden. Maar in feite is looptijdverlenging en een renteverlaging natuurlijk precies hetzelfde. Maar de 'leiders' in de EU denken dat u en wij gekkie Henkie zijn en dat wij zoiets niet snappen. Onze eigen MinFin zei het gisteren nog zelf: Nederland zou een oproep tot kwijtschelding niet steunen. Maakt verder overigens niet uit. Voor politici is liegen nu eenmaal core business en een blind paard ziet nog wel dat zonder kwijtschelding Griekenland nooit een houdbare schuldpositie gaat krijgen. Dat is namelijk het eerlijke verhaal.

Lees verder op daskapital.nl
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Platinaprijs in opmars, beleggers zien hun kans schoon

De platinaprijs komt weer tot leven, getriggerd door onder andere onrust in Zuid-Afrika en een weer aantrekkende vraag vanuit de automobielindustrie. Hier ligt een aantrekkelijke kans voor beleggers om rendement te behalen. Lees hier hoe!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 februari 2014

Wat zijn de beste zilveraandelen?

Eerder vandaag lieten we al weten dat JP Morgan de zilvermarkt volledig beheerst. Als JP Morgan beslist dat het tijd is om de zilverprijs te laten stijgen, kan het snel gaan. In tegenstelling tot goud wordt zilver wel geconsumeerd, zelfs in die kleine hoeveelheden dat het economisch onrendabel is om het te recycleren. Zilver verdwijnt dus, het wordt schaarser. Dit kan op termijn alleen maar voor hogere prijzen zorgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs