Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25396 tot 25400
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Asset allocation van de rijken

Hoe hebben de rijken op deze wereld hun vermogen eigenlijk gespreid? Zit (bijna) alles in aandelen? De uitkomst zal u verrassen.

De meeste rijken vertellen een bullish verhaal in de media als hun mening gevraagd wordt over aandelen. Diezelfde aandelen kunnen volgens hen alleen maar hoger. Maar los van wat zij zeggen, wat doen zij daadwerkelijk met hun vermogen? Een recent onderzoek van Citi Private Bank geeft toch een ander beeld van de asset allocation.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Grant Williams” Als de markten corrigeren, zal de Fed met nog meer QE komen”

Volgens Grant Williams is het nonsens dat de markten praten over 'tapering'. Er zit iets goed fout op de markten vandaag en eens de markten gaan corrigeren, zal het snel naar beneden gaan. De Federal Reserve zal dan geen andere mogelijkheid zien dan quantitative easing op te trekken, zo vertelt hij aan King World News.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Gifbeker Rabobank nog niet leeg: mogelijk ook boete van Brussel

Na de schikkingen van in totaal 774 miljoen euro met verscheidene andere toezichthouders, hangt Rabobank ook nog een boete boven het hoofd van de Europese Commissie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Deze indicator zegt u waar de S&P 500 zal staan over 10 jaar …

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar de ene historische indicator is al correcter dan de andere. Onderstaande indicator voorspelde dat de S&P 500 in 1982 gemiddeld 22 % per jaar zou stijgen in het komende decennium, en dat deed het ook. Deze indicator voorspelde in 2000 dat de S&P 500 gemiddeld 3 % per jaar zou dalen in het komende decennium, en dat deed het ook. We hebben het over de Shiller price-to-earnings ratio (P/E).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Europees energiebeleid een totale ramp

De inzet van de EU voor meer alternatieve energie is behoorlijk uit de hand gelopen. Wat heet: de energierekening explodeert en het eind daarvan is nog niet in zicht.

Huishoudens betalen de tol voor veel te ambitieuze CO2 doelstellingen die, laten we het voorzichtig zeggen, gestoeld zijn op de aanname dat CO2 verantwoordelijk is voor de opwarming van de aarde. U weet wel: die opwarming die al 16 jaar lang maar niet wil komen en ook niet wetenschappelijk onomstotelijk is vastgesteld.