EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25396 tot 25400
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Brits eiland wil Bitcoins fysiek maken

Een klein eiland in het Engelse Kanaal, Alderney, wil via fysieke Bitcoins een internationale draaischijf worden voor digitaal geld. Het eiland met maar 1.900 inwoners wil daarmee beginnen door een internationaal centrum te worden voor Bitcoins. Het eiland wil anti-witwas regels en financiële reglementeringen instellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Massale betogingen in Oekraïne en Thailand – burgers eisen gehoord te worden

Zowel in Oekraïne als in Thailand vinden demonstraties plaats met geweld en arrestaties tot gevolg, echter om heel verschillende redenen.  Een en ander toont wel aan dat de burgers meer en meer mondig worden en een stem willen waarnaar geluisterd wordt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Goud: Love Trade zal het winnen van de Fear Trade

Er zijn twee verschillende redenen waarom de mensen fysiek goud willen kopen. We hebben de westerlingen die zich willen indekken tegen onkunde en chaos door de westerse overheden en hun monetair beleid en er zijn de oosterlingen die goud kopen omdat dit binnen hun cultuur past, de Fear Trade tegen de Love Trade. Daar de Fear Trade van zijn pluimen verliest, staat de Love Trade klaar om het roer over te nemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Perth Mint ziet verkoop goud en zilver in november dalen

De Perth Mint heeft in november minder fysiek goud en zilver verkocht dan in de maand oktober. Vooral goud vond minder gretig aftrek, want de verkoop viel 31% lager uit dan een maand eerder. De verkoop van zilver daalde met slechts 1,7%. Vergeleken met vorig jaar verkoopt het munthuis veel meer goud en zilver.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 2 december 2013

Zwarte markt voor goud floreert in India

Door hogere importheffingen en importquotas is goud steeds moeilijker te krijgen in India. Daardoor zijn de premies ook verder opgelopen en is het dus lucratiever geworden om goud te smokkelen. Het prijsverschil met gesmokkeld goud loopt in sommige gevallen op tot $200 per troy ounce. Juweliers vragen daarom om een halvering van de importheffing naar 5%.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs