Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2541 tot 2545
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Negende verliesjaar op rij voor Royal Bank of Scotland

Royal Bank of Scotland (RBS) is in 2016 voor het negende jaar op rij in de rode cijfers beland. De Britse bank had te kampen met hoge juridische kosten en herstructureringslasten. RBS wil de volgende jaren dan ook miljarden kosten besparen om weer winstgevend te worden, zo maakte ze bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

China in 2016 belangrijkste handelspartner Duitsland

Voor het eerst was China in 2016 de belangrijkste handelspartner van Duitsland. Voorheen waren de Verenigde Staten de grootste handelspartner. De VS zijn nu de derde handelspartner na Frankrijk wat de tweede plek inneemt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Je pensioen verdubbelen kan met 1 simpele truc

Wie niet bezig is met zijn pensioen, maakt een grote fout. Het pensioen wordt aanzien als een van de mooiste periodes van het leven. Wie zijn/haar pensioen wil doorbrengen in financiële armoede, zal er niet veel plezier aan beleven. Gelukkig is er een manier om je pensioen te verdubbelen.

Het probleem met een goed pensioen is dat je nu iets moet opofferen en je niet weet of je er later de vruchten van kan plukken. Maar wanneer je de rollen omdraait, is niet aan je pensioen denken geen optie. Te veel uitgeven of te conservatief omgaan met je geld, is een zorgeloos pensioen op de helling zetten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Goud en de regering Trump

Wat je ook van Trump kan zeggen, hij is in ieder geval geen politicus en hij is zonder twijfel een ondernemer. In die zin waait er een frisse wind door politiek Amerika. Sommigen zeggen een forse storm, maar hoe dan ook, er wordt goed gelucht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Het begint er steeds beter uit te zien voor de euro

De voorspellingen voor dit jaar laten weinig over aan de verbeelding. Een merendeel van de analisten houdt rekening met een euro die richting pariteit zakt. En zelfs iets verder, als het aan de extreme voorspellingen ligt. Dat is het punt waarop je als belegger alert moet zijn.