EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25411 tot 25415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Geen bitcoins voor advocaten

Advocaten mogen zich niet in bitcoins laten betalen. Dat zegt de Deken van de Amsterdamse orde van Advocaten donderdag tegen BNR.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Zilveren munten raken op

De US Mint heeft de verkoop van zilveren munten voorlopig even moeten stopzetten. De vraag onder Amerikanen was zo groot dat de voorraad compleet is uitgeput.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Nigel Farage laat zich weer van zijn beste kant zien

Nigel Farage spreekt deze keer klare taal tegen de President van Griekenland. Volgens Farage is hij geen vertegenwoordiger van het Griekse volk, maar een poppetje van de Europese Unie. Griekenland is geen democratie, maar is overgeleverd aan de grillen van de Europese leiders.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Sterkste groei autoverkoop EU sinds 2009

Van de grote EU-landen kende het Verenigd Koninkrijk de sterkste groei: 23,8 procent. In Spanje werden 18,2 procent meer auto's verkocht, in Frankrijk 9,4 procent in in Duitsland 5,4 procent. In Nederland steeg de verkoop, zoals Bovag en RAI Vereniging al eerder meldden, met 115 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

3 gigantische mislukkingen van onze politieke, financiële en intellectuele elites

© - White HouseDit jaar herdenken we de honderdste verjaardag van het begin van de Eerste Wereldoorlog, die chaos, valse ideeën over nationalisme, protectionisme en collectivisme verspreidde en een nieuwe generatie autoritaire leiders aan de macht bracht. Die groep katapulteerde de planeet rechtstreeks naar een Tweede Wereldoorlog. Martin Wolf trekt uit zijn studie van de geschiedenis van de vorige eeuw enkele inzichtrijke conclusies.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs