EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25416 tot 25420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Massa ontslag dreigt voor werknemers ECI en Free Record Shop

Dat de crisis keihard is binnengevallen bij de Free Record Shop en ECI was reeds bekend. Nu beide firma’s op de rand van de afgrond terecht zijn gekomen moeten de werknemers vrezen voor een massa ontslag. Al enkele jaren draaien beide firma’s te weinig omzet en winst en mede door de opkomst van het downloaden van muziek en films dreigen beide bedrijven om te vallen, maar wat gaat dat betekenen voor de honderden werknemers?

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

'Iran en Rusland werken aan oliedeal'

Iran en Rusland onderhandelen over een akkoord om Iraanse olie tegen Russische goederen te ruilen. Met een deal zou Iran de westerse sancties ondermijnen.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014

Inflatie of deflatie: wat brengt de toekomst? (Kijk op de week)

Het inflatieniveau blijft zakken, in Europa zelfs tot zeer gevaarlijk lage niveaus. In de Verenigde Staten is er van inflatie nog niet veel te merken, maar zijn er toch al zaken die aan het broeden zijn onder de oppervlakte. En dan zijn er nog China en Japan die een grote rol spelen in het spelletje inflatie - deflatie. Wat zal er winnen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Maker fysieke bitcoins mag geen munten meer slaan

Een man die bitcoins omzette in fysieke munten is door de Amerikaanse overheid gedwongen om daar mee te stoppen.

Dat meldt Wired donderdag. Bitcoin is een digitale valuta. Een bitcoin is in feite een reeks van 27 tot 34 letters en cijfers.

Mensen konden die code naar Mike Caldwell sturen, waarna hij fysieke bitcoin-munten sloeg. Achter een speciale laag verwerkte hij die codes. Vervolgens stuurde hij ze via de post terug naar de bitcoin-eigenaren.

Lees verder op nutech.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Koop goudmijnen, zelfs als de goudprijs nog daalt!

Je zou het niet direct zeggen, maar de goudmijnaandelen zijn zeer in trek bij de (grote) beleggers. The Direxion Daily Gold Miners Bull 3x Shares (NUGT) ETF verloor 90 % van zijn waarde de laatste 12 maanden, maar zag zijn activa groeien van $ 460 miljoen naar $ 642 miljoen. De Market Vectors Gold Miners ETF (GDX) verloor meer dan 50 % van zijn waarde, maar zag zijn activa toenemen van $ 2,5 miljard naar $ 6,7 miljard. De grote jongens lusten nog steeds goudmijnen.

In feite is het niet zo moeilijk om te begrijpen waarom de goudmijnen nog steeds in trek zijn. Goudmijnen zijn veel meer in waarde gedaald dan de goudprijs. Hierdoor is het gat tussen goud en goudmijnen alleen maar toegenomen. Delen we de Philadelphia Gold and Silver miner index door de goudprijs, geeft dit een ratio van 0,07 tegenover een historisch gemiddelde van 0,2.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs