Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 25421 tot 25425
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Ook Adidas engageert zich voor verbetering fabrieken Bangladesh

Onder druk van verschillende actieorganisaties, retailers en studenten heeft ook kledingmerk Adidas de internationale overeenkomst voor een betere werkveiligheid in textielfabrieken in Bangladesh ondertekend. Dat stond vandaag in de krant The Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Crombez: Heb grote moeite om fraudeurs naar de rechtbank te sturen

"Ik heb grote moeite om fraudeurs naar de rechtbanken te sturen, omdat ik op dit moment niet weet of die op een snelle en degelijke manier de fraude aanpakken", zegt staatssecretaris voor Fraudebestrijding John Crombez (sp.a) op Radio 1 in een reactie op het nieuws dat de Britse bank HSBC goed 2.500 Belgen geholpen heeft de fiscus te rollen. Crombez noemt dit "gewoon een criminele activiteit" en pleit voor sancties voor banken die dit aanbieden.

Bron: visionair.nl
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Het meest onderschatte land in Europa - Visionair.nl

De werkelijke reden achter de Russische relletjes met Nederland is een groot, strategisch gelegen land waar we weinig van horen. Toch is Oekraïne, het grootste alleen Europese land, dat ter noorden van de Zwarte Zee ligt, voor de Russen letterlijk van levensbelang en zal Poetin er daarom alles aan doen om Oekraïne binnen de Russische orbit te houden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 14 gratis tips voor je samengevat.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 26 oktober 2013

Een grootse speech door een grote komiek

Van tijd tot tijd is het belangrijk om even stil te staan en te beseffen wat écht belangrijk is in het leven. 

Zerohedge wijst ons in dit opzicht op “The Greatest Speech Ever”.  Er zijn al grote spreker geweest in de geschiedenis, denk maar aan Martin Luther King (ten goede) of Adolf Hitler (ten kwade).  Maar de volgende mooie, roerende woorden komen vanuit een heel onverwachte bron : wijlen Sir Charles Chaplin, een van de grootste komieken ooit.