EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25436 tot 25440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Eurostat bevestigt lagere inflatie eurozone

De inflatie in de eurozone is in december uitgekomen op 0,8 procent op jaarbasis. Dat meldde het Europese bureau voor de statistiek Eurostat donderdag op basis van definitieve cijfers, die gelijk waren aan een raming eerder deze maand.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Onderzoek naar fraude bij KBC: Niets te verbergen

De Bijzondere Belastinginspectie (BBI) onderzoekt een miljardenstroom van de groep KBC naar verscheidene belastingparadijzen. Dat is maandag achter gesloten deuren meegedeeld aan de andere antifraudediensten in het college voor de strijd tegen de fiscale en sociale fraude, schrijft De Tijd vandaag. "KBC heeft niets te verbergen", reageert het bedrijf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Nederlander gooide 47 kilo eten weg

In 2013 gooiden Nederlanders naar schatting 47 kilo voedsel weg dat nog prima te eten was. Dat is ietsje minder dan in 2010, toen we per persoon nog 48 kilo weggooiden. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de ministeries van Economische Zaken en Infrastructuur en Milieu.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Het verschil tussen de crisis van jaren 30 en nu

Miljardair investeerder George Soros sprak onlangs de wellicht ooit profetische woorden: “The second act of the crisis is just beginning”. Hij maakte daarbij de vergelijking met de Grote Depressie uit de jaren 30, toen overheden ook te vroeg begonnen met bezuigingen, gedwongen door de markt. “We find ourselves in a situation eerily reminiscent of the 1930s. Keynes has taught us budget deficits are essential for counter-cyclical policies, yet many governments have to reduce them under pressure from financial markets. This is liable to push the global economy into a double-dip.”

Lees verder op stopdebankiers.nl
Geplaatst op: donderdag 16 januari 2014

Baltic Dry Index stort in, zwaar weer op komst?

De Baltic Dry Index is het jaar slecht van start gegaan. Wat heet, de index dook maar liefst 40 procent omlaag. Is er soms slecht nieuws voor de mondiale economie op komst?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs