EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25436 tot 25440
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

De 10 heetste huizenmarkten

De mondiale huizenmarkten zijn toch vaak het gesprek van de dag. Waar Spanje en Nederland zuchten onder prijsdruk, is elders de huizenmarkt gloeiend heet. Wij zetten de 10 heetste voor u op een rijtje.

De mondiale huizenmarkten zijn toch vaak het gesprek van de dag. Waar Spanje en Nederland zuchten onder prijsdruk, is elders de huizenmarkt gloeiend heet. Wij zetten de 10 heetste voor u op een rijtje.

Vastgoed vormt voor de meeste particuliere beleggers hun grootste bezit. Hoewel een huis eerst en vooral bedoeld is om in te wonen, mag uiteraard nooit uit het oog worden verloren dat iedere huizenbezitter ook ‘gewoon’ een investeerder in vastgoed is. En dan is het prettig als deze investering per saldo een plus oplevert. In een aantal landen zijn de huizenmarkten inmiddels gloeiend heet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Goudmijnaandelen koop je best NU!!

Het risico om de wind van voor te krijgen voor deze artikels is enorm, maar goudmijnaandelen noteren nu eenmaal ENORM goedkoop. Waarom beleggers iets kopen dat duur is en negeren wat goedkoop is - blijft een raadsel. Wie tegendraads wil beleggen en daarmee tegen de massa in gaat, moet wel enig geduld aan de dag leggen - een onderwaardering wordt niet van de ene op de andere dag weggewerkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Het einde van de Super Ponzi Piramide? ECB wil incestueuze relatie tussen bank en staat doorbreken

De Europese Centrale Bank wil volgens bestuurslid Peter Praet haar nieuwe bevoegdheden als regulator gebruiken om de banken te verhinderen om enkel in staatspapier te investeren. De voorbije jaren hebben de banken voornamelijk ECB-fondsen aangewend om staatsschulden op te kopen, eerder dan leningen aan gezinnen en bedrijven toe te kennen en zo de vraag naar goederen en diensten te stimuleren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Column Kees de Kort | Herstelverhaal Nederlandse economie ondermijnd

Nederlandse werknemers zijn sinds de crisis niet eerder zo ontevreden geweest over hun baas als het afgelopen jaar, blijkt uit een jaarlijkse tevredenheidsonderzoek. Niet gek, aldus Kees de Kort. "Er wordt in Nederland een hoop gereorganiseerd. Dat creëert een hoop onzekerheid, vooral baanonzekerheid."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 12 december 2013

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs