Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 25446 tot 25450
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De poppen zijn aan het dansen op de goudmarkt

De dagelijkse koersbewegingen van de goudprijs zijn voor een ieder te volgen. Maar een kijkje achter de schermen biedt een welhaast ontluisterende blik van wat er zich écht afspeelt. Het is oorlog op de goudmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De waarheid uit de mond van een Britse komiek

De Britse komiek Russell Brand werd door een establishment-journalist geïnterviewd.  En dat hadden politiek en journalistiek (vaak een innig huwelijk) achteraf gezien misschien beter niet aangedurfd.  Brand :  

Het is niet dat ik niet stem uit apathie, ik weiger te stemmen vanwege absolute onverschilligheid en vermoeidheid en uitputting veroorzaakt door de leugens, het verraad en het bedrog van de politieke klasse, die al generaties lang aan de gang zijn en nu een kookpunt bereikt hebben waardoor een rechteloze, gedesillusioneerde, moedeloze onderklasse is ontstaan die niet wordt vertegenwoordigd door dat politieke systeem, en stemmen betekent stilzwijgende medeplichtigheid met dat systeem".

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

CPB: “Bitcoin niet betrouwbaar, want geen overheidsgarantie

In het Financieele Dagblad van zaterdag 19 oktober 2013 verscheen een artikel van Remco Mocking en Bas Straathof van het Centraal Planbureau (CPB) over Bitcoin. Dit artikel werd ook in zijn geheel gepubliceerd op mejudice.nl

Het artikel was overwegend positief over de mogelijkheden die Bitcoin te bieden heeft. Zoals te verwachten van een overheidsinstelling werd echter ook opgeroepen tot meer overheidsinvloed.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013