EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2546 tot 2550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

DACA: Zet Trump dinsdag 800.000 ‘Dreamers’ het land uit?

De Amerikaanse president Donald Trump gaat dinsdag aankondigen dat hij een einde maakt aan de beschermde status van 800.000 immigranten. Het gaat om mensen die onder het DACA-decreet vallen en als kind illegaal in de Verenigde Staten zijn binnengekomen. Meestal zijn dat zonen en dochters van illegale immigranten die als kind door hun ouders zijn meegenomen naar de VS. Deze jongeren groeiden in de VS op, liepen er school, werken er en betalen er belasting. Ze hebben geen ander vaderland.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

De vaart komt er weer in

Op deze zonnige maandag kan ook macro-econoom Kees de Kort niet achter een wolkje blijven zitten: goed nieuws van over de hele wereld. Zelfs Brazilië en Griekenland zijn uit hun dal gekropen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Beursblik: Belgische en Nederlandse banken winnaars in Europa

Tien jaar na de financiële crisis tekent zich onder de grote Europese banken een steeds duidelijker scheidslijn af tussen winnaars en verliezers, met veel Scandinavische, Belgische en Nederlandse banken in het winnaarskamp, terwijl banken uit andere landen vaak kampen met lage winstgevendheid of te zwak gekapitaliseerd zijn. Dat stelde adviesbureau Bain maandag in een jaarlijks rapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

EU-official kritisch over verloop brexit-gesprekken

In juni dit jaar zijn de brexit-onderhandelingen gestart om het V.K. uit de EU de begeleiden en om een goede wederzijdse deal te kunnen sluiten tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen zijn wel al bijna drie maanden verder maar veel vooruitgang is er nog niet geboekt… tot grote ergernis van Jeroen Dijsselbloem, voorzitter van de Europgroep.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Pond en dollar leven op, zorgen bij ECB over sterke euro

De onverbiddelijke stijging van de euro ten opzichte van bijna elke andere belangrijke valuta is vorige week eindelijk gestopt. Ter voorbereiding op de bijeenkomst van deze week lekten ECB-medewerkers hun onvrede over het tempo van de appreciatie, die de gemeenschappelijke munt handelsgewogen naar het hoogste punt in drie jaar bracht. Deze berichten haalden de euro naar beneden van de hoogte die de munt dinsdag bereikte, boven het psychologische niveau van 1,20.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs