Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2546 tot 2550
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

In 5 jaar miljonair: 31-jarige die 360 boeken heeft gelezen over geld, deelt zijn beste tips om

Toen Grant, die alleen bij de voornaam wordt genoemd, was afgestudeerd en terug thuis kwam, keek hij naar zijn bankrekening en zag een saldo van $2,26. Hij nam een screenshot en zou er alles aan doen om zijn doel te bereiken, miljonair worden. 5 jaar later bestond het saldo op diezelfde rekening uit 7 cijfers.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Mag het eens niet over Trump gaan?

Donald Trump heeft de voorbije maanden de media nagenoeg voor zichzelf opgeëist. Andere onderwerpen zijn volledig naar de achtergrond gedrongen.

Dat benadrukt onder meer Farhad Manjoo, technologie-redacteur bij de Amerikaanse krant New York Times.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Goudprijs breekt door de 38.000 per kilo

De goudprijs is deze week door de €38.000 per kilo gebroken. De komende weken moeten we rekening houden met.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 25 februari 2017

Amerikaanse zender opent aanval op Russische media

Op 7 februari werd in de Atlantic Council in Washington de nieuwe Russischtalige televisiezender Current Time gelanceerd. Deze zender is een gezamenlijk project van Radio Free Europe/Radio Liberty en Voice of America en heeft als doel een alternatief te bieden voor de Russische televisiezenders die door het Kremlin gefinancierd worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 februari 2017

Olieprijs kan terugvallen naar $30 (of – 40%)

Volgens Hans van Cleef, ABN AMRO, kan de olieprijs de komende maanden terugvallen naar $30 per vat. De productiebeperking van de OPEC was maar geldig tijdens de eerste 6 maanden van 2017. Er moet dringend duidelijkheid komen over de periode daarna, anders kan de olieprijs met tientallen procenten dalen.

Eind november kwamen de OPEC-leden overeen om de olieproductie met 1,2 miljoen vaten per dag in te krimpen. Rusland sprong aan boord waardoor de beperking opliep tot 1,8 miljoen vaten per dag. Hierop schoot de olieprijs omhoog. Maar sindsdien blijft de prijs van het zwarte goud stil hangen.