EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2546 tot 2550
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Wie 5 jaar geleden bitcoin kocht heeft 34000% winst gemaakt

Het lijkt erop alsof de reguliere investeerders bitcoin gevonden lijken te hebben. De opmars van de digitale munt is niet te stuiten. Inmiddels wordt er voor 1 BTC op de markt zo’n €1.625,- neergelegd, ofwel ruim $1.700. Sommigen zeggen dat dit slechts het begin is, sommigen vergelijken het met de tulpenmanie. De tulpenmanie duurde 3 jaar (van 1634 t/m 1637). Bitcoin houdt het inmiddels als een paar jaar langer vol.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Sparen kost steeds meer geld

De inflatie volgens de consumentenprijsindex (CPI) steeg in april naar 1,6% volgens de meest recente cijfers van het CBS. Een maand hiervoor was de inflatie nog 1,1%. De stijging van de inflatie is voor de maand april vooral te wijten aan de prijsontwikkeling van vakanties op bungalowparken en vliegtickets, volgens het CBS. “Dat komt enerzijds doordat Pasen dit jaar in april viel en niet in maart, zoals vorig jaar. Anderzijds was de zogenaamde meivakantie dit jaar in april en niet in mei. Rond feestdagen en in vakanties zijn deze diensten duurder en dit heeft een verhogend effect op de inflatie,” aldus het CBS in een verklaring.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

America First? Militaire topadviseurs Trump willen opnieuw troepen in Afghanistan

De VS hebben plannen om opnieuw meer soldaten naar Afghanistan te sturen. Dat schrijft de Washington Post. Het gaat om een beslissing die verstrekkende gevolgen kan hebben voor de regering van president Trump, die verkozen werd voor zijn ‘America First’ agenda. In 2001 hadden de Verenigde Staten samen met een internationale coalitie het regime van de Taliban in Afghanistan omver weten te werpen. Die waren daar sinds 1996 aan de macht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Chinese omzet uit e-commerce nu groter dan VK en VS gecombineerd

Het voorbije jaar hebben Chinese consumenten ongeveer 750 miljard dollar online uitgegeven. Dat budget ligt hoger dan de gecombineerde online bestedingen in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een rapport van de Boston Consulting Group.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Brexit? Britse rijken werden enkel rijker

De Britse rijken worden door de brexit niet uit hun evenwicht gebracht. Dat zegt Robert Watts, economie-specialist bij de Britse krant The Times en samensteller van de ranglijst met de rijkste inwoners van Groot-Brittannië.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs