EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25451 tot 25455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

SLV op een Zilveren presenteerblaadje

Deze week krijgt u van OptieAcademy het zilver-ETF SLV op een zilveren presenteerblaadje als Aandeel van de Week. SLV is bij een niveau aanbeland rond $18 dat ook al in 2010 werd opgetekend. Vorig jaar vond SLV steun rond dit niveau. De vraag is of SLV nu wederom stand weet te houden boven dit niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

IMF wil actie betreffende Emerging Markets ‘crisis’

Het IMF toont zich behoorlijk bezorgd over de huidige onrust rond de Emerging Markets. De instelling roept dan ook op tot ‘urgente actie’ om de problemen het lijf te gaan. Wat staat het IMF daarbij dan zoal voor ogen? Vindt het hier uit!

Het IMF is op zijn zachtst gezegd niet blij met wat er zich rond de Emerging Markets (EM’s) afspeelt. Er moeten volgens de instelling dan ook een ‘coherent macro-economisch beleid worden gevoerd’ en in sommige EM’s zelfs ‘urgente stappen worden ondernomen.’ Dat klinkt indrukwekkend, maar waar denkt het IMF dan zoal aan?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

Goud en zilver report (Week 5)

De prijzen van goud en zilver gingen de afgelopen week opnieuw omlaag. De goudprijs zakte met -0,69%, terwijl de prijs van zilver 2,5% omlaag ging. Blijkbaar zijn beleggers onder indruk van de tapering. Lees het volledige rapport op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

'Duizenden betalen zorgpremie niet'

Inmiddels staat er bijna een miljard euro aan premieschuld open bij wanbetalers. Elke maand loopt dat bedrag met zo'n twintig miljoen op.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 februari 2014

Italië onthult meest bizarre bankbailout tot nu toe

The biggest problem facing European banks - one we highlighted most recently yesterday when we showed the latest 20% surge in Spanish Banco Popular Non-Performing Loans to a fresh record - and one we have been covering since 2010, which as of 2012 amounted to some $4.5 trillion that needs to be "remedied" - is the staggering amount of bad debt on the books of Europe's numerous banks, the bulk of which especially in the periphery are cojoined with their sovereign host in an unbreakable bond which despite Europe's theatrical attempts to sever, only keeps getting stronger.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs