Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 25451 tot 25455
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Help, de PIIGS-landen krimpen!

Landen als Portugal, Italië, Ierland, Spanje en Griekenland kunnen maar moeilijk meekomen met de rest van Eurozone. Hun aandeel in het totale GDP van de Eurozone is sinds 2009 gestaag naar beneden gegaan. Hoe lang moeten die landen de druk van deflatie nog doorstaan?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Renteverlaging ECB gunstig voor aandelen

Donderdag is het weer zover: de Europese centrale bank buigt zich over de huidige rentestand. Is de rente laag genoeg om de economie te stimuleren of dringt zich een nieuwe renteverlaging op? Sommige waarnemers rekenen er daadwerkelijk op dat de ECB haar basis rente zal laten zakken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Het lot van de Verenigde Staten ligt in de handen van slechts 1 man

Slavernij werd lange tijd geleden al afgeschaft, maar de grootste slaaf van de wereld is ondertussen de Verenigde Staten. De VS is het schoothondje van Saoedi-Arabië. Als de Saoedies de Amerikaanse dollar laten vallen als handelsmunt voor hun olie, is het gedaan met de Verenigde Staten. En in Saoedi-Arabië zijn ze momenteel niet blij.

Bron: luxesh.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Villa's op het dak van Chinees winkelcentrum wellicht oplossing ruimtegebrek..

In elke grote en dichtbevolkte stad is een stuk land een zeer moeilijk verkrijgbaar iets. De ontwikkelaar van Zhuzhou Jiutian Real Estate, een bedrijf afkomstig uit Zhuzhou in China, had hier een oplossing voor.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 november 2013

Na de ‘valutaoorlog’ komt ‘de dood van het geld’

De wereld komt steeds dichterbij het endgame, zegt James Rickards, die na de bestseller ‘Currency Wars’ een nieuw boek schreef dat begin 2014 uitkomt, genaamd: “The Death Of Money. The Crony Collapse of the International Monetary System”.

Rickards is een Amerikaanse advocaat, econoom, schrijver en investeringsbankier met 35 jaar ervaring in Wall Street. Hij waarschuwde indertijd zijn cliënten voor de financiële crisis, de val van de dollar en een sterke stijging van de goudkoers.