Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 25461 tot 25465
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Grootste bank van Rusland schrapt 30.000 banen

De Russische bank Sberbank is van plan de komende vijf jaar 30.000 banen te schrappen, of meer dan tien procent van het wereldwijde personeelsbestand. De bank hoopt op die manier de winst tegen 2018 te verdubbelen. Dat heeft topman Herman Gref bekendgemaakt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Marc Faber houdt rekening met biljoenen dollars aan QE

Volgens Marc Faber zijn we nog lang niet verlost van deze crisis. Integendeel, als de kredietcreatie stagneert en er net als in 2008 een schulddeflatie dreigt, dan zal de Amerikaanse centrale bank klaar staan om honderden miljarden of biljoenen dollars in de economie te pompen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Waarde Bitcoin kan stijgen naar $ 37.815 per BTC

De prijs voor Bitcoin zit weer stevig in de lift. Opvallend is dat Bitcoin vaak stijgt in tijden dat goud en zilver dalen en omgekeerd. Dit maakt Bitcoin een zeer goede diversificatie voor diegene die zijn geld buiten het fiat muntsysteem wil houden, zo staat ook in het Bitcoin rapport van Tuur Demeester.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

Duitsers willen referendum EU & €

Belangrijke beslissingen over de Europese Unie zouden in een referendum moeten worden voorgelegd aan de Duitse bevolking. Dat vinden de partijen die momenteel onderhandelen over een Duitse coalitie, blijkt uit een document dat persbureau Reuters heeft ingezien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 november 2013

5 trends die de groei van de Amerikaanse economie beïnvloeden

Er vallen volgens Goldman Sachs economen een vijftal trends waar te nemen die van significante invloed zijn op de groei van de Amerikaanse economie.