EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25461 tot 25465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Gevolgen beurscorrectie: 1800 miljard verdampt

Een correctie op de beurs kan pijnlijk zijn, en als we het even in cijfers neerzetten: de afgelopen 31 dagen is er voor meer dan 1800 miljard dollar aan belegd vermogen verdampt. Oei.

Fondsnieuws.nl becijferde in een bericht dat 1800 miljard dollar, de schade is die beleggers hebben geleden als het gevolg van de onrust over de dalende groei in China en de valutacrisis in opkomende landen.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Russische economie kan wel wat anabolen gebruiken

De Russische economie kan veel sneller groeien denkt de Russische overheid. Het reusachtige land is schatrijk aan grondstoffen, maar weet daar tot op heden onvoldoende van te profiteren. En ook de Russische consument moet meer bijdragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

China verdubbelde import goud in 2013

China heeft in 2013 twee keer zoveel goud geïmporteerd via Hong als in 2012. Het totaal kwam uit op meer dan 1.100 ton goud. In de maand december importeerde China netto ruim 76 ton goud, een stijging van 18% ten opzichte van november. De Chinezen kopen goud als een vorm van spaargeld en laten zich niet afschrikken door lagere prijzen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

VastgoedPRO-voorzitter Jan-Kees Duvekot: “Ik voorzie ups én downs in herstel woningmarkt”

Je hoort het steeds vaker: de woningmarkt komt weer op gang. Het consumentenvertrouwen stijgt, de hypotheekrente is ongekend laag en de huizenprijzen zijn betaalbaar. Wordt dit het jaar van herstel? Jan-Kees Duvekot van VastgoedPRO: ”Mijn verwachting van 2014 is gematigd positief.”

Lees verder op gewoonovergeld.nl
Geplaatst op: maandag 3 februari 2014

Griekse industrie groeit weer

De activiteit in de Griekse industrie neemt deze maand voor het eerst in 4,5 jaar weer toe. Dat blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Markit.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs