Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 25476 tot 25480
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Koreaanse won is nieuwe safe have

Aziatische investeerders op de valutamarkten krijgen nog altijd de bibber op het lijf wanneer ze aan de gebeurtenissen van enkele weken geleden denken.

Tijdens de zomermaanden vond daar bij enkele valuta’s een bloedbad van zelden geziene afmetingen plaats. Onder andere de Indiase rupee en de Indonesische rupiah hebben het verlies van toen grotendeels kunnen inhalen, maar beleggers vertrouwen het zaakje toch niet helemaal. De verkoopgolf zou wel eens een verlengstuk kunnen krijgen wanneer de Fed het woord tapering opnieuw in de mond neemt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Zwitserland exporteert in 2013 recordhoeveelheid goud

Zwitserland heeft dit jaar al een recordhoeveelheid goud geëxporteerd naar het buitenland. Een groot gedeelte daarvan ging rechtstreeks naar Azië, waar veel belangstelling is voor fysiek edelmetaal. Deze grafiek laat zien dat er steeds meer goud begint te schuiven in Zwitserland, een belangrijk knooppunt voor de fysieke goudmarkt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

De huizenprijzen in Nederland kunnen echt verder omlaag

Eerder deze maand deed een grafiek van de Nederlandse huizenprijzen sinds 1630 veel stof opwaaien. Hogere huizenprijzen zouden gerechtvaardigd zijn door hogere bouwkosten. Maar cijfers van het CBS laten zien dat de bouwkosten veel lager zijn dat de huizenprijzen. Er zit nog steeds veel lucht in de vastgoedzeepbel van Nederland.

Bron: hol.es
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Banken regeren de wereld. Politici zijn de pipo’s die liegen!

Het zijn allemaal bandieten die er nu voor gaan zorgen dat onze rekeningen worden leeggehaald. Dit plan van de BIS bestaat al sinds 2010. Denk nu niet dat onze Europese politici op dat ‘pientere’ idee zijn gekomen. Politici zijn herkauwers. Zij doen gewoon wat banken willen!

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Electrolux schrapt 2.000 banen na slechte resultaten

De Zweedse fabrikant van huishoudapparatuur Electrolux gaat 2.000 banen schrappen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt bij de presentatie van tegenvallende resultaten voor het derde kwartaal van dit jaar.