EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25491 tot 25495
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

EU geeft Polen meer tijd voor aanpak tekort

Polen maakt te weinig vorderingen bij het terugdringen van zijn begrotingstekort richting de Europese norm van 3 procent. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de goudprijs nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de goudmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor goud er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over goud. Daarom dat goud terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in goud te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

De waarheid achter de “ban” van Bitcoin in China

De Bitcoinprijs maakte bokkensprongen vorig weekend wanneer bekend werd gemaakt dat China een soort van verbod zou uitvaardigen voor Bitcoins. De prijs ging van $ 1.200 naar $ 576 om terug te stijgen naar $ 800 - $ 900. De forse stijging van Bitcoin de laatste weken was dan ook te danken aan de opmars in China. Een verbod in China zou dus zeer slecht zijn voor Bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Marc Faber doet enkele gepeperde uitspraken II

Marc Faber ging in een interview gisteren aardig los en kwam met enkele opmerkelijke, stevige uitspraken. Meer dan interessant genoeg voor beleggers om mee te krijgen. En daarom vandaag dan ook zelfs twee items aan Faber besteed.

Faber liet zich in deel I vooral uit over de geopolitieke spanningen in Azië, de dollar en de euro, goud en de Emerging Markets. In deel II komen de rijken ter aarde ter sprake, het geld printen van de centrale banken, (wederom) goud, mogelijk nare verrassingen in 2014 en zeepbellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 december 2013

Fed stemt unaniem in met strenge bankenregels

Het bestuur van de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, heeft dinsdag unaniem ingestemd met nieuwe regels die de mogelijkheden voor banken om te beleggen in riskante financiële producten fors inperken. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs