Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 25491 tot 25495
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Economen: recessie voorbij

Nederland klimt eindelijk uit het economische dal. Klaas Knot, president van de centrale bank, had dat gevoel al wat langer. Maar nu denken ook gerenommeerde economen uit binnen- en buitenland dat de recessie in ons land voorbij is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Amerikaanse Senaat buigt zich over Bitcoins

Bitcoins houden de gemoederen aardig bezig. Vorige week dreigde de Fed met inbeslagname van de digitale munt, nu het nieuws dat de Amerikaanse Senaat zich over de bitcoin zal buigen.

Bron: hol.es
Geplaatst: maandag 11 november 2013

Waarom zit die grote bankiers oplichtersbende nog niet achter tralies?

Legale roof is heel simpel. Je gaat voor de overheid werken want die kan elke plundering met een wet legaal maken. Vermogensrendementsheffing bijvoorbeeld. Of je lobbyt bij de overheid om een gunstige ‘regeling’. De meeste amateur dieven beginnen met subsidies, maar dat is zelfs voor het meest stomme stemvee nogal evident. Dus dan moet je aan je imago werken en veinzen dat het voor een goed doel is. Erg vermoeiend al die leugens verkopen om belastinggeld binnen te krijgen.

Bron: webwereld.nl
Geplaatst: maandag 11 november 2013

VVD Nelie Smit Kroes: uw privacy ondergeschikt aan economie

Kroes: Privacy mag niet in de weg staan van Big Data

Nieuws - Privacy mag het gebruik van Big Data en de kansen voor Europa hierin niet in de weg staan. Van de 20 grootste Big Data-bedrijven zijn er 17 Amerikaans en slechts 2 Europees. Dat moet anders, vindt Neelie Kroes.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

Financiële problemen Libië door olieblokkade

Arbeiders, bewakers en milities leggen al maanden de belangrijkste oliefaciliteiten van het land plat om hoger loon en meer politieke rechten te eisen.

De premier waarschuwt nu dat als de blokkades niet stoppen, de overheid door de gedaalde olie-inkomsten problemen zal krijgen met het dekken van haar uitgaven.