EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25491 tot 25495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Marc Faber: "Fed zorgt voor meer inkomensongelijkheid"

Volgens Marc Faber zorgt de financiële crisis voor een toenemende inkomensongelijkheid. Ook de Federal Reserve levert daar met haar monetaire beleid een bijdrage aan. Stijgende prijzen voor voedsel en energie raken vooral de lagere inkomens, terwijl de vermogende mensen profiteren van waardestijging van financiële activa.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Werkcheque moet 15.000 jongeren aan job helpen

Werkgevers kunnen binnenkort laagopgeleide jongeren aannemen met een soort dienstencheques. Dat is het plan van minister van Werk Monica De Coninck (sp.a). Ze stelt voor de Activa-maatregel, waardoor een werkgever 1.000 euro korting per maand krijgt op de loonkostenfactuur voor een jonge en laaggeschoolde werknemer, om te vormen tot een werkcheque. Dat meldt De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Kanye West wint strijd tegen Coinye-munt

Het lijkt erop dat Kanye West de strijd tegen de Coinye-munt gewonnen heeft. De makers hebben het project volgens The Verge opgegeven, nadat Kanye gisteren een rechtszaak tegen hen had aangespannen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

'Economie trekt dit jaar aan'

Dat voorspelt de Wereldbank in een woensdag gepresenteerd rapport over de verwachtingen voor de internationale economie. In jaren hierna vlakt de groei waarschijnlijk af.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 januari 2014

Singapore belast de bitcoin - kans of bedreiging?

Singapore is wereldwijd bekend om haar markteconomie en specifiek om haar vrij, innovatief en ondernemersvriendelijk klimaat. De beslissing van Singapore om bitcoins te belasten komt dan ook niet als een verrassing en kan wel eens heel belangrijk zijn voor de bitcoin.

Lees verder op digitaalgeldadvies.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs