EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2551 tot 2555
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Bevolking Venezuela vlucht het land uit

Er is geen oorlog voor nodig om een vluchtelingenstroom op gang te brengen, want ook een totale economische chaos kan reden zijn om een land te ontvluchten. Dat zien we bijvoorbeeld in Venezuela, waar de bevolking door hyperinflatie dreigt te verhongeren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 mei 2017

Zwitserse centrale bank koopt aandelen met nieuw geld

De Zwitserse centrale bank probeert koste wat kost de waarde van haar munt laag te houden, door iedere maand voor miljarden aan Zwitserse franken bij te drukken. Vorig jaar ging dat om een bedrag van in totaal 67 miljard Zwitserse frank, zo blijkt uit het jaarverslag dat in maart gepubliceerd werd. Met dat geld koopt de centrale bank niet alleen vreemde valuta op, maar ook aandelen. Vooral aandelen van grote Amerikaanse bedrijven, zoals de volgende grafiek van Zero Hedge laat zien.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

€110.000 schulden afbetalen in 7 jaar doe je zo

Jessica Elberfeld is een nobele onbekende. Net als veel Amerikanen studeerde ze niet alleen af met een diploma, maar ook met een berg schulden. Toch slaagde ze er in om voor haar 30e een schuldenberg van omgerekend €110.000 volledig weg te werken. Dit is een perfect voorbeeld van consequent financieel beheer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

Geruststellend waardeloos

De winst voor Macron in de Franse verkiezingen betekent volgens macro-econoom Kees de Kort niet dat er in Frankrijk hervormd gaat worden. En in Groot-Brittannië zijn de inkoopmensen positief, maar of we aan die uitspraken nou zoveel waarde moeten hechten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 8 mei 2017

China is ook grootste ontginningsgebied van cryptomunten

Geraamd wordt dat wereldwijd inmiddels meer dan drie miljoen consumenten actief gebruik maken van cryptomunten zoals de bitcoin. Dat blijkt uit een rapport van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF).

Geraamd wordt dat wereldwijd inmiddels meer dan drie miljoen consumenten actief gebruik maken van cryptomunten zoals de bitcoin. Dat blijkt uit een rapport van het Cambridge Centre for Alternative Finance (CCAF).

Daarmee zou het gebruik van cryptomunten drie keer hoger liggen dan eerder was ingeschat. De markt wordt nog steeds gedomineerd door de bitcoin, die volgens het rapport zijn wereldwijd aandeel de voorbije twee jaar echter wel van 86 procent naar 72 procent heeft zien terugvallen.

De totale sector heeft een geraamde waarde van bijna 40 miljard dollar.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs