EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2551 tot 2555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

China komt met strengere regels rondom digitale valuta's

China zet een nieuwe stap bij het reguleren van de handel in digitale valuta's, zoals de bitcoin. De Chinese centrale bank heeft bepaald dat een zogenoemde 'initial coin offering' (ICO) illegaal is.

Een ICO is een manier voor startende bedrijven om kapitaal bij investeerders op te halen. Het is een soort tussenweg tussen crowdfunding en een aandelenemissie, zonder toezicht en zonder tussenkomst van bank of durfinvesteerders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 36 - 2017

Vorige week beukten de stieren keer op keer tegen het 200 d. MA, wisten er herhaaldelijk boven te kruipen maar een slot er boven wilde maar niet lukken. De afgelopen week kregen ze een nieuwe mogelijkheid om de doorbraak alsnog te forceren. Blijkbaar waren tijdens het weekend de messen geslepen want op maandag vlogen de stieren uit de startblokken en werd direct de volle aanval gekozen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Wie doet zaken met Noord-Korea?

In een van zijn vele tweets heeft de Amerikaanse president Donald Trump er mee gedreigd alle handel stop te zetten met eender welk land dat zaken doet met Noord-Korea. Een totaal ongeloofwaardig dreigement omdat de belangrijkste zakenpartner van Noord-Korea het dichtstbevolkte land ter wereld is, namelijk China.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Minister Defensie VS dreigt Noord Korea met totale vernietiging

De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis heeft zojuist bijna expliciet gedreigd om Noord Korea totaal te vernietigen. De almaar hoger oplopende oorlogsretoriek is het gevolg van de kernproef die Noord Korea onlangs hield met –zo goed als zeker- een waterstofbom. Omdat het land inmiddels ook heeft bewezen over intercontinentale raketten te beschikken, kan rustig worden gezegd dat er een levensgevaarlijke situatie op de wereld is ontstaan.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Bijna 400 cryptocurrencies hebben inmiddels marktkapitalisatie van boven de $1 miljoen

2017 kan inmiddels genoemd worden tot het jaar van de echte doorbraak van de cryptocurrencies. Waar mensen bitcoin al wel een paar jaar kennen (we schrijven op Biflatie.nl hier al sinds 2011 over), zijn de crypto’s Ethereum, Litecoin, Monero en Dash, maar ook andere coins sinds dit jaar bij een wat grote publiek bekender geworden. Alle bovengenoemde cryptocurrencies hebben een market cap van ruim boven de $1 miljard.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs