EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 25501 tot 25505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

9 redenen waarom we niet klaar zijn om 9 miljard mensen te voeden

Tegen 2050 zijn we met negen miljard mensen op aarde. Willen we de wereld van voldoende voedsel voorzien, moeten we vandaag in actie schieten. Want zoals de zaken er nu voorstaan, lukt het niet, schrijft Jelle Goossens van Vredeseilanden. Hij geeft negen redenen waarom we de zaken niet gewoon op hun beloop kunnen laten gaan.

Met de huidige landbouwmodellen en consumptiepatronen kunnen we nooit 9 miljard mensen voeden. Nu al legt ons voedselsysteem een onhoudbare druk op de planeet.

Lees verder op mo.be
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

2014:De kentering

De groeikansen dient men dan wel zich toe te trekken en te converteren naar actie toewerkende naar het beoogde resultaat! De belangrijkste redenen van de afzetgroei zijn het aantrekken van de export, een toename van investeringen en een positievere consument. De exportgroei neemt toe door het aantrekken van de Europese economie. De investeringsbereidheid van het Nederlandse MKB neemt toe door het verbeterende afzetperspectief. De omslag in de Nederlandse woningmarkt zal leiden tot een positieve impuls van de consumentenbestedingen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Britse ponden van 2014 zijn uitverkocht!

De nieuwe Britse Sovereign uit 2014, een 22 karaat gouden munt met een gewicht van 8 gram, is nu al uitverkocht. Het Britse munthuis heeft de grote vraag dit jaar onderschat en zal de productie opschroeven.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

1 procent Nederlanders in het bezit van Bitcoins

Er zijn vele meningen over de Bitcoin. Deze meningen beïnvloeden het nieuws wat je ontvangt. Niet iedere bron vertelt het zelfde verhaal en iedere bron heeft zijn/haar eigen perspectief. Algemene nieuws bronnen zullen een andere kant van de Bitcoin laten zien dan de computer/IT, financiële of juridische nieuwsbronnen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat diverse bronnen hier terug te vinden zijn zodat alle perspectieven belicht worden.

Bitcoin is een digitale open source valuta. Dat betekend dat het van iedereen is en dat iedereen er aan deel kan nemen. Iedereen kan starten met het vergaren van Bitcoin. Hier moet je wel wat kennis voor hebben. Dit prossen heet Bitcoin Mining (het mijnen van Bitcoin). Dit doe je op een computer. Hier heb je speciale software voor nodig en speciale hardware. In theorie kan het met een video kaart, maar deze zijn lang niet krachtig genoeg. Hieronder vindt je website met meer uitleg over het mijnen van Bitcoin.

Lees verder op expertpagina.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2014

Financiële markten lijken op weg naar nieuw topjaar

De financiële markten lijken op weg naar een nieuw topjaar. Zowel op de beurs, de markt van fusies en overnames als de obligatiemarkt wordt een groei van het aantal transacties verwacht. Een verklaring ligt bij de grote hoeveelheid beschikbare cash, de lagere volatiliteit op de beurs en de zoektocht naar rendement. "Er is veel vraag, er is veel risicoappetijt", legt Michaël Van Eenoo, hoofd van corporate finance bij ING, uit.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs